Τετάρτη 29 Μαϊου 2024  19:15:11

NonPaperNews

NonPaperNews

Μια φορά κι έναν καιρό στη Γερμανία ένα απλό «κρατήστε τα ρέστα» ή «αυτά είναι για σας» αρκούσαν για να συνεννοηθούν πελάτης και σερβιτόρος. Τις περισσότερες φορές οι πελάτες έδιναν φιλοδώρημα στρογγυλοποιώντας λίγο το ποσό.

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας που βρίσκεται στην Ελλάδα, συναντήθηκε σήμερα με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Οι σιωπές της Λετίθια» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του 91χρονου Πεναφιέλ που απολύθηκε από την El Mundo ύστερα από 20 χρόνια, μετά την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου.

Οι ισχυρισμοί συγγενών και θυμάτων για μετακίνηση-συγκάλυψη. Από ποιούς ακριβώς ελήφθη η απόφαση για το «μπάζωμα στα Τέμπη».

Όλα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα «που δεν θα διεκδικήσει κάτι», τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που «έχει μίσος για τον ΣΥΡΙΖΑ», τον Κυριάκο Βελόπουλο που «τον λυπάμαι όταν με λέει λεβέντη» και τη μονοψήφια διαφορά στις Ευρωεκλογές.

«Είσαι δικτάτορας, σφαγέας Κούρδων, εγκληματίας πολέμου και έχεις υπό κατοχή στη Βόρεια Κύπρο»-« Γιατί ο Πρόεδρος Ερντογάν είναι ο ίδιος πρόκληση».

Σε κάθε περίπτωση γίνεται σαφές ότι σε αυτές τις ευρωεκλογές δεν θα κριθούν τόσο οι συνολικοί πολιτικοί συσχετισμοί, παρότι προφανώς θα υπάρξουν σαφή μηνύματα, καθώς φαίνεται ότι και η κυβέρνηση θα μπορεί να επικαλείται το προβάδισμα και η αξιωματική αντιπολίτευση ότι διέψευσε τις Κασσάνδρες που θεωρούσαν ότι είναι σε τροχιά διάλυσης.

Σελίδα 1 από 2261