Παρασκευή 17 Μαϊου 2024  13:33:08

Μετά τους Αγίους Αναργύρους, καταγγελίες και συλλήψεις «νταήδων» πέφτουν σαν χαλάζι. Ενδοοικογενειακή βία: 9 νέες συλλήψεις μετά τις έξι πρόσφατες. Κύριο

Αναλυτικά οι τραμπούκικες συμπεριφορές και η καλή τους τύχη... Η Αστυνομία σχημάτισε συνολικά 13 δικογραφίες και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

1.Νέα σοδειά καταγγελιών και αμέσου δράσεως από την Αστυνομία, με συλλήψεις και παραπομπές στη Δικαιοσύνη Φαινόμενο που πρέπει να διατηρηθεί μετά την δραματική σφαγή γυναίκας μπροστά από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και την επιδειχθείσα εκεί και το από την Άμεσοι Δράση. ..Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για ενδοοικογενειακή βία και παράλληλα η Αστυνομία σχημάτισε συνολικά 13 δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι περισσότερες συλλήψεις έγιναν στην Πάτρα, όπου έφθασαν τις πέντε.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο γαμπρός του, διότι, σύμφωνα με την καταγγελία, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο παιδί του.

Επίσης, συνελήφθη ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλαν η σύζυγός του και η κόρη του για ενδοοικογενειακή βία.
Σε μία άλλη περίπτωση, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, σύντροφοι μεταξύ τους, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας απείλησε τη γυναίκα με κατσαβίδι, ενώ η γυναίκα τον χαστούκισε.

Ενδοοικογενειακή βία: Εξι συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ηλεία

Ακόμη, συνελήφθη ένας άνδρας, μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η πρώην σύντροφός του, σύμφωνα με την οποία την απείλησε με μαχαίρι.
Στην περιοχή της Ακράτας, στην Αχαΐα, η Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα έπειτα από την καταγγελία που έκανε η μητέρα του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Επίσης, συνελήφθη στη Ναύπακτο ένας άνδρας, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, έπειτα από επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη με τη σύζυγό του και την αδελφή του.
Τέλος, συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην Ηλεία, ένας άνδρας και μία γυναίκα, πρώην σύντροφοι μεταξύ τους, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση, παράβαση του νόμου περί όπλων και ψευδή καταμήνυση κατά περίπτωση.

28.4. Ενδοοικογενειακή βία: Εξι συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ηλεία

Η Αστυνομία σχημάτισε συνολικά οκτώ δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

Στις έξι έφθασαν οι συλλήψεις που έκανε η Αστυνομία σε περιοχές του Αγρινίου και της Ηλείας, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, ενώ παράλληλα σχηματίσθηκαν και οκτώ δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο Αγρίνιο ένας άνδρας, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκάλεσε σωματικές βλάβες στο γιο του και στη σύζυγό του, ενώ τους απείλησε προκαλώντας τους τρόμο και ταραχή.
Επίσης, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας στο Αγρίνιο, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Σε μία άλλη περίπτωση, πάλι στην πόλη του Αγρινίου, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, πρώην σύντροφοι μεταξύ τους, διότι αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία.

Ηράκλειο: Δυο συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εξύβρισε την γυναίκα μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων προσβάλλοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο την γενετήσια αξιοπρέπειά της, ενώ η γυναίκα, επίσης μέσω μηνυμάτων, απείλησε και εξύβρισε τον άνδρα, θίγοντας την τιμή, την υπόληψη και τη γενετήσια αξιοπρέπειά του.
Ακόμη, η Αστυνομία συνέλαβε έναν τέταρτο άνδρα στο Αγρίνιο μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του, ο πατέρας του, για απειλή.

Στην Ηλεία και συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, συνελήφθη ένας άνδρας, έπειτα από την καταγγελία που υπέβαλλαν σε βάρος του, η μητέρα του και η σύνοικος θεία του, για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, παράνομη βία και απειλή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline