Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017  14:56:33

NonPaperNews

NonPaperNews

Όταν άκουσα την είδησιν, λυπήθηκα για την κυρία (την οποίαν δεν γνωρίζω προσωπικώς). Εν συνεχεία, όμως, όταν έμαθα περί ποίας επρόκειτο, ομολογώ ότι χάρηκα! «Νέμεσις», το έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι – «υπάρχει Θεός!», επί το δημωδέστερον.

Μάλλον με δυσάρεστες συνέπειες και για την Ελλάδα οι εξελίξεις στη Γερμανία, με την οποία η Κυβέρνηση είχε βρεί ένα κλίμα ισορροπίας με την Μέρκελ.

Μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος έρχονται νέα, συμφωνημένα, μέτρα λιτότητας ύψους 5,1 δισεκ. ευρώ, με νέες αυξήσεις φόρων και μείωση του αφορολογήτου εξαιτίας του κόστους της καθυστέρησης της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Το τελικό κείμενο του προϋπολογισμού κατατίθεται στις 6 το απόγευμα στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και περιλαμβάνει νέες και σημαντικές επιβαρύνσεις για τους φορολογούμενους.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ασχοληθεί με την κ. Δούρου. Η περίπτωσή της, άλλωστε, θα εξεταστεί από την Δικαιοσύνη στην οποία η ίδια προσέφυγε για να διερευνηθούν οι ευθύνες της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στην Περιφερειάρχη.

Από την Πρωτοχρονιά ενεργοποιούνται 11 ψηφισμένα μέτρα που θα φέρουν νέα βάρη σε εκατομμύρια φορολογουμένους.

Τα άλλοτε ανορεξικά μοντέλα αποφάσισαν να δείξουν μία διαφορετική εικόνα προς τα έξω, η οποία φέτος ήταν πιο έντονη από άλλες χρονιές, καθώς πλέον σέξι δεν θεωρείται το πολύ αδύνατο, αλλά το γυμνασμένο. Έτσι οι φλατ κοιλίτσες και τα πολύ αδύνατα, σχεδόν κοκαλιάρικα πόδια, «έδωσαν» την θέση τους σε γραμμωμένους κοιλιακούς και ελαφρώς σμιλεμένα πόδια.

Σελίδα 1 από 1293