Παρασκευή 26 Μαϊου 2017  23:55:47

NonPaperNews

NonPaperNews

Εχουν αυξηθεί οι απάτες και οι απατεώνες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα στον τομέα των ασφαλιστικών εργασιών, με πλαστά συμβόλαια και άλλες εξπατήσεις.

Φαίνεται να υπήρξε ευσυνείδητος ανώτατος λειτουργός όσον και να δυσαρέστησε πολιτικούς με τις εκθέσεις του γι την οικονομική διαχείριση και τα ελλείμματα της διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και όχι μόνο.

Με θρασύτητα ζητούν να δικαστούν στην Τουρκία διάφοροι πολιτικοί εχθροί του καθεστώτος Ερντογάν και φυγάδες, όταν μέχρι τώρα έχουν καταδιώξει και απολύσει 4.000 εισαγγελείς και δικαστές.

Η σορός ενός εκ των αγνοουμένων στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ από την επική μάχη του στρατοπέδου στις 14-16 Αυγούστου 1974 βρέθηκε με δεμένα τα χέρια πισθάγκωνα, ενώ τα σκελετικά ευρήματα έφεραν εμφανή σημάδια από σφαίρες.

Ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες, όπως η Μελάνια Τραμπ και η Μπριζίτ Μακρόν, στάθηκε και ο «Πρώτος Κύριος», Γκοτιέ Ντεστενάι, σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, που εκπροσώπησε τη χώρα του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Ποιος άραγε θα πατήσει πρώτος το κουμπί; O εκρηκτικός Τραμπ ή ο ημίτρελος Κιμ Γιονγκ Ουν; Αυτό αναρωτιέται η Telegraph με μία εξαιρετικά πετυχημένη γελοιογραφία... αλλά δεν ξέρουμε αν είναι για γέλια ή για κλάματα. 

Δεν πείθει κανέναν ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ρον εμπιστεύονται οι Ελληνες. Ιδιαίτερα τις υποσχέσεις του για σκληρά μέτρα και περικοπές αλλά με δήθεν αντίβατρο τα δήθεν αντίμετρα κοινωνικών παροχών. Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα, το 32% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι θα εφαρμοστούν, έναντι 55% που θεωρούν ότι δεν θα εφαρμοστούν.

Μπορεί η Κυβέρνηση να ισχυρίζεται , μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν υπάρχει τέταρτο Μηνμόνιο με τα νέα σκληρα μέτρα και τις περικοπές σε μισθους, συντάξεις και επιδόματα.Ομως η Αντιπολίτευση υποστηρίζει τα αντίθετα και να έχει πείσει τους Ελληνες.

Σχέδιο με τρεις προτάσεις για χαλάρωση των capital contrlos παρουσιάζει η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών στο υπουργείο Οικονομικών και στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Ανοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της Pulse μετά την υπερψήφιση της συμφωνίας στη Βουλή, για λογαριασμό του Action24.

Σελίδα 1 από 1887