Δευτέρα 24 Απριλίου 2017  20:09:42

NonPaperNews

NonPaperNews

Σκληρή «μάχη» αλλά με προκαθορισμένο αποτέλεσμα νίκης και μάλιστα πάνω από 60% αναμένεται να δώσουν στις 7 Μαΐου Εμμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν, οι δύο υποψήφιοι των γαλλικών προεδρικών εκλογών που αναδείχτηκαν νικητές της αποψινής διαδικασίας – μιας αναμέτρησης που χαρακτηρίστηκε από αναλυτές «σεισμός» για την πολιτική σκηνή της Γαλλίας.

Ένας κομμωτής βάζει τις τελευταίες πινελιές στη δημιουργία του, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα... Ο εκκεντρικός κομμωτής παίρνει μέρος στον τέταρτο διεθνή διαγωνισμό "Crystal Angel" που διεξάγεται στο Κίεβο της Ουκρανίας. Τώρα, πως θα ξεμπλέξει αυτό το μαλλί η πελάτισσα… είναι άλλο θέμα!

Επιμένουν σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στον καταγγελτικό λόγο κατά της διακυβέρνησης 2004-2009 του Κώστα Καραμανλή, αντίθετα με τις αποσιωπήσεις ή τους επαίνους των Τσίπρα- Μαξίμου-ΣΥΡΙΖΑ και με πιό ένθερμο υπερασπιστική Παν. Καμμένο και ΑΝΕΛ.

Χώρος παραδοσιακής ανομίας, από τοκογλυφίες μέχρι νυχτερινά κέντρα και κυκλώματα ανομίας εκείνος του αυτοκινήτου. Με αντιπροσωπείες νόμιμες και σοβαρές αλλά και με σκοτεινές καταστάσεις, όπως ορισμένες μάντρες αυτοκινήτων και μαντράδες. Με ένα ολόκληρο κύκλο συμφερόντων, με κομπίνες και σκοτεινά πρόσωπα. Περιπτώσεις με απάτες και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Διαρκείς υποσχέσεις και ψευδολογίες προεκλογικά αλλά και μετά τον Ιανουάριο του 2015 από τον Πρωθυπουργό, το Μαξίμου, βουλευτές, Υπουργούς και το επιτελείο του ΥΠΟΙΚ (Βαρουφάκης, Τσακαλώτος, Βαλαβάνη, Αλεξιάδης, Μάρδας, Παπανάντσιου, κ.α.) ότι από το 2016 «έρχεται μεγάλη μείωση στον ΕΝΦΙΑ η αντικατάστασή του με νέο Φόρο περιουσία, πιό ανακουφιστικό.»

Με 15,433 βαθμούς, έπειτα από μια καταπληκτική εκτέλεση του προγράμματός του (συντελεστής δυσκολίας 6,30), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τεράστια βαθμολογική διαφορά από τον Βρετανό Κόρτνι Τάλοχ (15,066 β.) και τον Ουκρανό Ίγκορ Ραντιβίλοφ (15,033 β.), που τον ακολούθησαν στο βάθρο.

Σελίδα 1 από 2145

news   Πρωτοσέλιδα

NovaSports News