Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017  22:04:43

NonPaperNews

NonPaperNews

Με πρωτοβουλία την οποία ανέλαβαν επιτελικά στελέχη, επί δεκαετίες, τις μεγάλες ιστορικές περιόδους του ΒΗΜΑΤΟΣ και γενικότερα του ΔΟΛ συντάχτηκε και κυκλοφόρησε κείμενο συμπαράστασης, μετά τον θάνατο του εμβληματικού στελέχους Στάθη Ευσταθιάδη και την δημόσια έκκληση εκατοντάδων προσωπικοτήτων του πνευματικού και καλλιτεχνικού κόσμου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που στη φωτογραφία βγαίνει από το ασανσέρ του Πύργου Τραμπ, ετοιμάζεται για την ανάληψη των καθηκόντων του, σε δύο μέρες από σήμερα. Την ημέρα εκείνη, στις 20 Ιανουαρίου, σε επίσημη κοινή συνεδρίαση Βουλής και Γερουσίας, το Κογκρέσο θα πιστοποιήσει και τυπικά το επίσημο αποτέλεσμα του Εκλεκτορικού Κολεγίου. Ακολουθεί πανηγυρική τελετή μπροστά στο Καπιτώλειο, όπου ο Αμερικανός Πρόεδρος θα ορκιστεί πίστη προς το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με τις συνολικές επιβαρύνσεις, δηλαδή πρόστιμα και προσαυξήσεις να φθάνουν έως και το 56,25% των αδήλωτων κεφαλαίων για όσους υπαχθούν στη ρύθμιση, το υπουργείο Οικονομικών διαμηνύει ότι το πρόγραμμα οικειοθελούς αποκάλυψης αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για όσους έχουν αποκρύψει εισοδήματα, να τα εμφανίσουν για να μην υποστούν τις συνέπειες των αυστηρών φορολογικών ελέγχων.

Νέος, τρίτος υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ με δικό του πρόγραμμα αλλαγών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης., καταργώντας πλήρως την νομοθεσία της Άννας Διαμαντοπούλου. Αναλυτικά οι προτάσεις, από το αρμόδιο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τον περιορισμό των μαθημάτων στα Λύκεια, οι θεσμικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες και οι νέες επιλογές για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δεν το προσυπογράφουν τα υπόλοιπα κόμματα. Αναλυτικά το πόρισμα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για όλα τα δάνεια σε όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ - Αναλυτικά οι μέτοχοι, οι χρηματοδοτήσεις, από τις Τράπεζες σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμού, για τις νόμιμες και επιλήψιμες περιπτώσεις.

Κρίσιμες κρίνονται οι επόμενες ημέρες μέχρι και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου του 2017, οπότε και αναμένεται να γίνει η καθοριστική ευρεία συνάντηση, στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο των αιτημάτων, που θα αποτελέσει και τη βάση εξόδου τους στους...δρόμους, τέλος του τρέχοντος μηνός.

Τα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών για τις ηλεκτρονικές αγορές σε στόχους «υψηλής φοροδιαφυγής», μικρομεσαίων εισοδημάτων και το σχετικό χρονοδιάγραμμα για τις τρεις φάσεις.

Απορρίπτει ανεπισήμως το ΠΑΣΟΚ τις προτάσεις κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για νέο εκλογικό νόμο υπέρ των μικρότερων κομμάτων και με βεβαιότητα την ακυβερνησία. Στο κενό το πολιτικό φλερτ από τον υπουργό Εσωτερικών, οι νέες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σελίδα 1 από 2105

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

H ζωντοχήρα ξαναχτυπά με βιβλίο online:

logo-story

news   Πρωτοσέλιδα

NovaSports News