Πέμπτη 16 Μαϊου 2024  09:42:44

Το Πάσχα Ελλήνων με ταξίδια στο εξωτερικό

Πρώτος προορισμός των Ελλήνων στο εξωτερικό το Μαρόκο. Τα αεροπορικά για Μαρακές έχουν εξαντληθεί εδώ και εβδομάδες.


«Χτίζοντας πάνω στη χρονιά-ορόσημο του 2023, ο ελληνικός τουρισμός έχει τις προϋποθέσεις, την ωριμότητα, και το σχέδιο, για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να συμβάλλει στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον», υπογραμμίζει.
Οι παραδοσιακές αγορές συντηρούν τη δυναμική τους. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ, η Ελλάδα παραμένει προτιμητέος προορισμός για τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ, ενώ οι προκρατήσεις δείχνουν αυξητική τάση σε σχέση με πέρυσι.

Πού ταξιδεύουν όμως οι Ελληνες για τις γιορτές του Πάσχα; Σύμφωνα με στοιχεία από το δίκτυο της Aegean, το Μαρόκο πρωταγωνιστεί στη λίστα προτιμήσεων των Ελλήνων ταξιδιωτών, με τα εισιτήρια στις πτήσεις προς το Μαρακές να έχουν εξαντληθεί εδώ και εβδομάδες, ενώ η Μάλαγα, η Νάπολη, αλλά και η Στοκχόλμη κερδίζουν συνεχώς την προτίμηση των επιβατών. Αγαπημένος πασχαλινός προορισμός στην Ελλάδα παραμένει η Κέρκυρα, με την Ικαρία και τη Σητεία να αποτελούν τη φετινή ευχάριστη «έκπληξη» λόγω των υψηλών πληροτήτων στις πτήσεις, αναφέρουν κύκλοι της αεροπορικής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline