Σχολή μαγείας αλά Χάρι Πότερ ανοίγει στην Αγγλία!

Αν έχετε διαβάσει όλα τα βιβλία του Χάρι Πότερ και πιστεύετε ότι ο ήρωας δεν είναι τελείως πλασματικός, τότε σίγουρα τα νέα θα σας ενθουσιάσουν. Στο Ηνωμένο Βασίλειο ανοίγει ένα πραγματικό Χόγκουαρτς και θα είναι μαγικό. Εμπνευσμένο από την επιτυχία παρόμοιων σχολείων (New World Magischola στις ΗΠΑ και το Κολέγιο της Μαγείας στο Κάστρο Czocha, Πολωνία) και βασισμένο στην παγκοσμίου φήμης σειρά βιβλίων της Ρόουλινγκ, η Σχολή Μαγείας Bothwell στο Ανατολικό Έσεξ θα ανοίξεις τις πύλες της αυτό το καλοκαίρι. Στο κάστρο του 15ου αιώνα, θα μπορέσετε να απολαύσετε μια τριήμερη διαμονή, πλήρη διατροφή και την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά ένα πραγματικό συμπόσιο – εξάλλου, όπως όλοι γνωρίζουμε στο Χόγκουαρτς δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη τροφίμων.

Στο Σαββατοκύριακο αυτό θα βιώσετε μια μοναδική εμπειρία σαν να είστε παρόντες σε ένα μυστηριώδες φόνο, στον οποίο όλοι οι επισκέπτες έχουν ένα χαρακτήρα και έναν ρόλο, ενώ θα μπορέσετε να μελετήσετε την λεπτή τέχνη της μαγείας.

Αν και είναι απίθανο να πέσετε πάνω στον Χάρι, τον Ρον ή την Ερμιόνη, θα μπορέσετε να κάνετε βόλτες στον πελώριο χώρο και να συναντήσετε περίεργα και υπέροχα πλάσματα.

Μιλώντας στο Digital Spy ο συνιδρυτής του Rogue Events Limited, Στιούαρτ Μούνιχ, είπε: «Κάναμε μια μικρή έρευνα και δεν βρήκαμε τίποτε παρόμοιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι σκεφτήκαμε να το φέρουμε στο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου. Ήμασταν τυχεροί που το Κάστρο Herstmonceux είχε μια ακύρωση, επιτρέποντάς μας να το κλείσουμε για την εκδήλωση. Όταν φτάσαμε στο κάστρο για πρώτη φορά, ξέραμε ότι ήταν το σωστό μέρος. Ήταν μαγικό».

Οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με τη σειρά των πακέτων που θα επιλέξει κανείς. Τα standard εισιτήρια θα κυμαίνονται από 400 – 450 λίρες, συμπεριλαμβανομένων δύο διανυκτερεύσεων στο Herstmonceux και όλων των γευμάτων. Τα εισιτήρια για την Σχολή Μαγείας θα πωλούνται μέσω του Kickstarter από τις 28 Μαρτίου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline