Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  13:27:42

«Γενική κινητοποίηση για τον εμβολιασμό όλων»

Με εντολή του πρωθυπουργού, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασ. Κικίλιας, είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τον εμβολιασμό. Λίαν συντόμως θα μπορέσουμε με ασφάλεια και οργάνωση να εμβολιάσουμε τους συμπολίτες μας. Όλους ανεξαιρέτως, που πρέπει να προσέλθουν.

Περιλαμβάνει όλα τα κόμματα, την ελληνική Εκκλησία, τους ιατρικούς και φαρμακευτικούς συλλόγους, τα επιστημονικά επιμελητήρια.

Είμαστε πεπεισμένοι πως η Ελλάδα είναι μια χώρα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, συναισθήματος. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Αυτή η προσπάθεια μας αφορά όλους. Θα οδηγήσει στο να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω κι αυτό είναι ένα μήνυμα ιερό».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο οποίος έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα λέγοντας: «Πρέπει να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε αυτή την υπεύθυνη συμπεριφορά. Το τρέχων έτος γιορτάσαμε διαφορετικά τις Απόκριες και το Πάσχα, έτσι θα γιορτάσουμε και τα Χριστούγεννα. Με μια διαφορά όμως: Τώρα φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ κι αυτό το φως είναι το εμβόλιο.

Όπως θα έλεγε κι ο κ. Τσιόδρας, το θέμα δεν είναι να αγκαλιάσει ο παππούς και η γιαγιά το εγγόνι τους, αλλά να το αγκαλιάσει με ασφάλεια. Η χώρα μας έχει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές σε ό, τι αφορά τα rapid tests».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline