Τρίτη 21 Μαϊου 2024  21:22:48

NonPaperNews

NonPaperNews

Τα σενάρια συνωμοσίας που καλλιεργούνται από μια μειοψηφική μερίδα δημοσιολογούντων φαίνεται πως βρήκαν ευήκοα ώτα, επηρεάζοντας – σε έναν βαθμό – την εμβολιαστική κάλυψη του γενικού πληθυσμού.

Οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από ό,τι περιμέναμε, δήλωσε ο CEO της Ryanair Μάικλ Ο' Λίρι. Χαμηλότεροι από ό, τι προβλεπόταν θα είναι οι ναύλοι της Ryanair το καλοκαίρι, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ξεναγήθηκε από αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στο εσωτερικό του πλοίου και στο κατάστρωμα, επανέλαβε τη δέσμευσή του να παραμείνει το «Βέλος» στην πόλη και να λειτουργεί ως πλωτό μουσείο.

Κανένα σοβαρό πρόγραμμα από Δήμους και ομάδες επιχειρηματιών για οργανωμένη στέγαση των υπαλλήλων του Δημοσίου ,έστω σταδιακά και με βάση πρόγραμμα πρωτοβουλίας τοπικό, όπως συμβαίνει με πολλούς στρατιωτικούς.

Ενα χρόνο μετά την εκλογή του το 2021, ο σκληροπυρηνικός ιερωμένος μεσαίου βαθμού διέταξε αυστηρότερη εφαρμογή του ιρανικού «νόμου περί χιτζάμπ και αγνότητα.ς», περιορίζοντας τις ελευθερίες των γυναικών.

Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε με αφορμή τις «επισκέψεις» του στα εκλογικά περίπτερα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το νόημα τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «για να μπει τέλος στην αλαζονεία του 41%, ο κόσμος μπορεί να επιλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ» με ένα υψηλό ποσοστό, μεγαλύτερο από το 17,83% των περσινών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλ. Τσίπρα επικεφαλής.

Σελίδα 1 από 2253
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline