Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024  09:01:35

Δόξασε τον Ερντογάν και την Γενοκτονία των Αρμενίων ως απελευθέρωση της Τουρκίας. «Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Ακαϊντίν να αποσύρει προσβλητική ανάρτηση, αλλά αρνήθηκε και τον τελείωσε». Κύριο

Τζάμπα ήρωα προσπαθούν να κάνουν τον ανιστόρητο, προκλητικό εθνικιστή, Τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν έκανε μια ανάρτηση για τον Κεμάλ Ατατούρκ, την ημέρα της θλιβερής επετείου της Γενοκτονίας των Ποντίων, αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στην Τουρκία κάνουν λόγο για ένα προδιαγεγραμμένο τέλος.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μπροστά του τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Άρη, αλλά ο Χρήστος Κόντης θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο Τούρκος αμυντικός πόσταρε την Κυριακή (19.05) μία φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ συνοδευόμενη από τη σημαία της χώρας του, ανήμερα της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Στα social media προκλήθηκε σάλος, ενώ ο παίκτης "κόπηκε" ξαφνικά από την 20άδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ βρισκόταν στην αρχική αποστολή.

Οι συμπατριώτες του Ακαϊντίν φέρνουν στη δημοσιότητα το παρασκήνιο της υπόθεσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως ο 30χρονος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι».
Στην Τουρκία υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον παίκτη να "κατεβάσει" την ανάρτησή του, αλλά ο Ακαϊντίν αρνήθηκε και κάπως έτσι η ομάδα αποφάσισε να τον "τελειώσει".
Αυτό σημαίνει πως πλέον η παρουσία του Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό είναι τυπική, μέχρι να ολοκληρωθεί επίσημα ο δανεισμός του από τη Φενέρμπαχτσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline