Δευτέρα 13 Μαϊου 2024  10:36:41

NonPaperNews

NonPaperNews

Έναν χρόνο, ακριβώς, μετά τη φυλάκιση του ηγέτης της Χεμάρρας Φρέντυ Μπελέρη, ο Αλβανός πρωθυπουργός διοργάνωσε, μετά από παρασκηνιακους εκβιασμούς, «προεκλογική» φιέστα στο κλειστό του Γαλατσίου.

Την αποκατάσταση της οικίας ανέλαβε το Ίδρυμα Ωνάση - Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόταν από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου.

Ένα ισχυρό συμβολικά έθιμο μνήμης των νεκρών, που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα, αναβιώνουν κάθε χρόνο οι Πόντιοι σε όλη την Ελλάδα.Λατρευτικής και μεταφυσικής διάστασης και αξίας.

Σημειώνεται πως μόλις χθες σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε αυστηρό, ξεκάθαρο μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «θα έχουμε ζητήματα αν όσα ακούστηκαν προεκλογικά, ακουστούν και μετεκλογικά».

«Πλήρης σεβασμός στη Συμφωνία των Πρεσπών για την ένταξή της στην ΕΕ» Δυσφορία στις Βρυξέλλες για την απρέπεια αυτή, που είναι ευθεία παραβίαση του νέου Συντάγματος των Σκοπίων και της διεθνούς Συμφωνίας.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας καταγγέλλει την αλβανική ηγεσία για τη δίωξή του, δηλώνει ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και μιλάει για τη σημασία της υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές.

Μητσοτάκης και Ερντογάν επιδιώκουν βήματα «εδραίωσης φιλίας» χωρίς ουσιαστικές συζητήσεις για τις κόκκινες γραμμές και τις συνεχείς παρασπονδίες του «φίλου και γείτονα Ερντογάν».

Σελίδα 1 από 2792
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline