Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:14:27

NonPaperNews

NonPaperNews

Νέα ευρήματα φέρνει στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στον Τύμβο Καστά και τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, τα οποία φωτίζουν τον στρατηγικό χαρακτήρα της πόλης και τη σημασία της, σε μεγάλα γεγονότα της αρχαιότητας.

Το έργο βρίσκεται στην ατζέντα του Δήμου Πειραιά, δεδομένου ότι το δίκτυο «κόβει» την πόλη στα δύο - Συζητήθηκε πρόσφατα σε σύσκεψη μεταξύ των Χρ. Σταϊκούρα και Γ. Μώραλη.

Και να σκεφθεί κανείς ότι μιλάμε για μια περιοχή της Θεσσαλίας που έβγαλε σπουδαίους επιστήμονες, καλλιτέχνες και πολιτικούς με τελευταίο τον ευπατρίδη υπουργό και βουλευτή Σωτήρη Χατζηδάκη.

Σχόλια και απορίες για τις αυστηρές χρηματικές εγγυήσεις και κυρίως για την ευκολία με την οποία καταβλήθηκαν από μεσαίας τάξεως στελέχη του ΟΣΕ.

Δεν πιστεύω να ξεχάσατε την υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων των εκλογέων εξωτερικού από το υπουργείο Εσωτερικών στην Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ως πιθανότερη διάδοχός του φέρεται η αντιδήμαρχος Μπελερίνα Μπάλλα, συγχωριανή και - κατά κάποια αλβανικά ΜΜΕ - συγγενής του πρωθυπουργού Εντι Ράμα.

Σε ποιές περιοχές, με πρώτες τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, το Ιόνιο και τις απομακρυσμένες σε Μακεδονία, Ηπειρο και Θράκη η τιμή της βενζίνης βρίσκεται πάνω από δυο ευρώ το λίτρο, για τις επόμενες εβδομάδες έρχεται σχεδόν σε όλο το πανελλήνιο. Ακόμα και μέσα στην Αττική και την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Έργα και ημέρες της υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως - Πώς η τεχνοκράτισσα και «χαϊδεμένη» δύο πρωθυπουργών «σιδέρωσε» την εκπαίδευση, άλλαξε υπουργείο με κουτσουρεμένες αρμοδιότητες και το όνομά της ακούγεται για τη διαδοχή Μητσοτάκη ή για μια θέση επιτρόπου.

Ανακοίνωση σχετικά με δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη σε τηλεοπτική εκπομπή εξέδωσε η Ενωση Εισαγγελέων και Δικαστών κάνοντας λόγο για «προσβολή των ανώτατων δικαστών της χώρας με αντιδημοκρατικούς χαρακτηρισμούς».

Σελίδα 1 από 2746
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline