Παρασκευή 10 Μαϊου 2024  07:16:19

«Δεν υπάρχει κυβερνώσα Αριστερά και το μέλλον, χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα», Λιβανωτός του πασοκογενούς Χρήστου Σπίρτζη κόντρα τους «ξινούς 53», τον Σκουρλέτη και τον Τσακαλώτο. Κύριο

Πιστός προεδρικός πλέον, παρότι «εισοδιστής» στον ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός και συνδικαλιστής στο Τεχνικό Επιμελητήριο θεωρείται ότι ενδιαφέρεται για τη θέση του γραμματέα του κόμματος, που κατέχει ο Παν. Σκουρλέτης.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο εκ "προεδρικών" του κόμματος (θιασώτης του μετασχηματισμού και της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ) πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ρίχνει καρφιά στους 53 με άρθρο του στα ΝΕΑ.

Στο άρθρο που τιτλοφορείται " Κυβερνώσα Αριστερά χωρίς Αλέξη, δεν υπάρχει", ο κ. Σπίρτζης "απαντάει" μέσω αιχμών στους "53" και τους κομματικούς του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται ανοιχτά στο απέναντι στρατόπεδο, όσων φοβούνται την "πασοκοποίηση" του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, στο άρθρο του ο κ. Σπίρτζης αναφέρει: "Σε μια κρίσιμη εποχή για τη χώρα και τον ελληνικό λαό, η πλειοψηφική έκφραση του δημοκρατικού κόσμου, από την Αριστερά ως την αριστερή σοσιαλδημοκρατία και τις δυνάμεις της οικολογίας, δεν αποτελεί πολιτική αναγκαιότητα του προοδευτικού κόσμου αλλά προαπαιτούμενο για τη δημοκρατική λειτουργία της χώρας και για την πατριωτική αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών ζητημάτων.

Δυστυχώς για τη χώρα η συγκυρία αντιμετώπισης της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, της διεθνούς ρευστότητας και κρίσιμων εθνικών ζητημάτων συμπίπτει με τη διακυβέρνησή της από το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline