Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  10:51:22

Κάπως σαλαμένος ο Ντ.Τραμπ: O Θεός μου είπε ότι έστειλε τον κορωναϊό για να με δοκιμάσει.. Να επιτύχω όπως πέτυχα και στη οικονομία όσο κανείς Πρόεδρος. Κύριο

Εγωπαθής αναμφισβήτητα, σαλταρισμένος και δημαγωγός αρκετά. Τον «διάλογο» που είχε με... τον Θεό αποκάλυψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι στις ΗΠΑ λόγω της πανδημίας, ο αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε πως η οικονομική ύφεση έχει σταλεί από τον Θεό για να... τον δοκιμάσει.

Τον «διάλογο» που είχε με... τον Θεό αποκάλυψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι στις ΗΠΑ λόγω της πανδημίας, που καλπάζει με νεκρούς πάνω από 160.00 με δική του σημαντική ευθύνη και επιπολαιότητα, ο αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε πως η οικονομική ύφεση έχει σταλεί από τον Θεό για να... τον δοκιμάσει.

Σε ομιλία του, στη Μινεσότα, ο Τραμπ -σε μια προσπάθεια να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα- επαίνεσε τον εαυτό του, λέγοντας πως είναι ο μόνος που μπορεί να ξανακάνει την οικονομία της Αμερικής ισχυρή.
Στο σημείο αυτό μάλιστα, επικαλέστηκε «διάλογο» που είχε με τον Θεό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Το πετύχαμε μαζί και είναι ένα οικονομικό θαύμα. Και τώρα το ξανακάνουμε. Το καταφέραμε. Δημιουργήσαμε την ισχυρότερη οικονομία και τώρα πρέπει να το ξακανάνουμε. Ξέρετε τι είναι αυτό; Είναι ένας τρόπος του Θεού να μας δοκιμάσει. Είπε 'το καταφέρατε μια φορά'. Και του είπα 'έκανα καλή δουλειά Θεέ μου'; Είμαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει ξανά». Αυτός μου είπε ότι θα πρέπει να το κάνεις ξανά. Κι εγώ είπα 'οκ, συμφωνώ'». Με επίμονες αναφορές για μια ακόμη φορά ότι απογείωσε την οικονομία των ΗΠΑ σε τόσο σημαντικό βαθμό , χωρίς να το έχει επιτύχει αυτό κανένας άλλος αμερικανός πρόεδρος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline