Παρασκευή 17 Μαϊου 2024  11:10:30

«Διαφορετικές οι γιορτές φέτος»

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, επανέλαβε ο υπουργός. «Τα Χριστούγεννα διδάσκουν την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη στήριξη μεταξύ μας. Αν αγαπάμε την οικογένειά μας, αν αγαπάμε το συνάνθρωπό μας, αν θέλουμε να είμαστε μια ενωμένη κοινωνία, μια κοινωνία με αλληλεγγύη, πρέπει φέτος να προσέξουμε ο ένας τον άλλον» τόνισε.


Ο υπουργός σχολίασε και την ανακοίνωση που έκαναν οι τρεις πρώην πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών ότι θα εμβολιαστούν. «Είναι μια ευγενής είδηση» σημείωσε. Αναφερόμενος στην Ελλάδα, επισήμανε πως «είναι μια κίνηση συμβολισμού να μπορέσουν οι πολιτικοί αρχηγοί να εμβολιαστούν μαζί με τον πρωθυπουργό και να δώσουν το παράδειγμα σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Και όσοι έχουμε διατελέσει υπουργοί Υγείας, και ενδεχομένως και άλλοι συμπολίτες μας, έτσι ώστε να παρακινήσουν και να δείξουν στον κόσμο ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, είναι για να μας προστατεύσει, να δημιουργήσει τείχος ανοσίας και ότι αυτή η προσπάθεια είναι γενική. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα αρνηθεί κανείς αυτή την συλλογική, ομαδική, εθνική προσπάθεια. Είναι βέβαια προσωπική απόφαση του καθενός, αλλά πιστεύω ότι πάνω από όλα είμαστε πατριώτες, πάνω από όλα αγαπάμε τη χώρα μας και μετά έρχονται όλα τα άλλα» είπε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline