Πέμπτη 9 Μαϊου 2024  13:56:42

«Κiller εναντίον μου στις εκλογές των ΗΠΑ, ο Βλ. Πούτιν» καταγγέλλει δημόσια ο Τζο Μπάιντεν. Απειλεί ότι «θα υποστεί τις συνέπειες» αυτής της συμμαχίας του, με τον Ντ. Τραμπ (επίσης στενά και υπόγεια συνδεδεμένο με τον Τ. Ερντογάν). Κύριο

Σε φάση όξυνσης των σχέσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, με επίκεντρο όσους ταυτίσθηκαν με παράνομους, αργυρώνητους και δόλιους πολιτικά σκοπούς του Ντόναλντ Τράμπ και του επιτελείου του.

Είναι φυσικό η Ρωσία να αρνήθηκε και πάλι , να δηλώνει ότι δεν έχει καμία ανάμιξη .. Όμως οι μαρτυρίες και τα ντοκουμέντα για αθέμιτες και χρυσοφόρες παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ από τη Μόσχα υπέρ του φαύλου και αδίστακτου Ντ. Τράμπ. Και σε βάρος των Δημοκρατικών μονίμως αλλά μάταια τελικά στις εκλογές του 2020 και όχι σε εκείνες του 2016. Όμως οι αποκαλύψεις έγιναν πολλές και η ανάγκη για κάθαρση- τιμωρία αναγκαία, όπως συμβαίνει παράλληλα και στην περίπτωση του άλλου φαύλου και αδίστακτου φίλου του Τράμπ, του Ταγίπ Ερντογάν.

Σφοδρή επίθεση στον Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας τον Ρώσο ομόλογό του «φονιά» και προαναγγέλλοντας ότι το τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει «θα είναι βαρύ» και μάλιστα σύντομα.
Ερωτηθείς από τον Τζορτζ Στεφανόπουλο στο ABC αν εκτιμά ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας «είναι ένας φονιάς», ο Τζο Μπάιντεν απάντησε καταφατικά: «Ναι το πιστεύω».

Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα αντιμετωπίσει συνέπειες επειδή ηγήθηκε προσπαθειών με στόχο να στρέψει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και πως αυτές οι συνέπειες θα έρθουν σύντομα.
«Θα πληρώσει ένα τίμημα», δήλωσε ο Μπάιντεν στο ABC News. Ερωτηθείς ποιο μπορεί να είναι αυτό το τίμημα, απάντησε «θα δείτε σύντομα».

Ο αμερικανός πρόεδρος έκανε τα σχόλια αυτά αφού έκθεση των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, η οποία δόθηκε χθες, Τρίτη, στη δημοσιότητα, στηρίζει τις κατηγορίες ότι ο Πούτιν βρισκόταν πίσω από την ανάμιξη της Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές, κατηγορία που η Ρωσία χαρακτήρισε αβάσιμη.

Ταυτόχρονα ο Μπάιντεν επισήμανε ότι «υπάρχουν πράγματα στα οποία είναι προς το αμοιβαίο συμφέρον μας να εργαστούμε μαζί», όπως η ανανέωση της συμφωνίας START για τα πυρηνικά, και πρόσθεσε ότι οι δύο ηγέτες ξέρουν ο ένας τον άλλο.
«Τον ξέρω σχετικά καλά», είπε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι «το πιο σημαντικό στις συνδιαλλαγές με ξένους ηγέτες, σύμφωνα με την εμπειρία μου ... είναι απλώς να ξέρεις τον άλλο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline