Σάββατο 18 Μαϊου 2024  16:29:35

Η υπουργός Παιδείας αρκέστηκε τελικά στο «κρίσιμο πείραμα να ανοίξουν μόνο τα Λύκεια». Αδειάζοντας την αρμόδια υφυπουργό για Λύκεια και Γυμνάσια Ζέτα Μακρή. Κύριο

Υπάρχει η ίδια κακή συνεργασία, όπως με την προκάτοχο υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη...

«Προτεραιότητα του υπουργείου Παιδείας είναι το άνοιγμα των Γυμνασίων-Λυκείων μαζί όλης της Μέση Εκπαίδευσης», τόνιζε και διαβεβαίωνε συνεχώς υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή. Μέχρι που χθες η υπουργός Παιδείας δεν αποδέχθηκε πλήρως την εισήγηση της Επιτροπής για άνοιγμα μόνο των Λυκείων (και μάλιστα με διαφωνίες των μελών της ως προς το άνοιγμα στις 12 Απριλίου ή αργότερα) αλλά και καπέλωσε πλήρως δημόσια, την αρμόδια υφυπουργό για τη Μέση Εκπαίδευση εξαγγέλλοντας ότι τα Γυμνάσια θα ανοίξουν μετά το Πάσχα και όχι νωρίτερα, μετά τα Λύκεια τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 αυτό συμβαίνει διότι έχουν λειτουργήσει πολύ λιγότερο στη δια ζώσης εκπαίδευση ενώ ετοιμάζονται και για εξετάσεις. «Η 5η Απριλίου είναι μία ημερομηνία που και εμείς θα θέλαμε να λειτουργήσουν τα σχολεία, αλλά δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα, σημείωσε η υφυπουργός. Σύμφωνα με την κ. Μακρή, το υπουργείο έχει παρουσιάσει συγκεκριμένο σχέδιο στην επιστημονική επιτροπή για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία.
Υπάρχει η ίδια κακή συνεργασία, όπως με την προκάτοχο υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, που μετατέθηκε ως υφυπουργός Τουρισμού....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline