Δευτέρα 13 Μαϊου 2024  04:27:13

«Θριάμβευσαν....κατέπληξαν ...εντυπωσίασαν την Ευρώπη» αλλά κατέληξαν στη δέκατη θέση η Ελλάδα και 10 θέσεις από το τέλος η Κύπρος. Σπέκουλα επί ημέρες με δήθεν διεθνείς προβλέψεις και σοβαρές πιθανότητες. Κύριο

Γελοίοι πανηγυρισμοί από την ΕΡΤ, με εξάντληση της σοβαρότητας και της ακρίβειας των επιθέτων της ελληνικής γλώσσας...

-Eurovision 2021 με πανηγυρικά σχόλια από το φλύαρο, φθαρμένο δίδυμο παρουσιαστών της ΕΡΤ, με ευτελείς αυτοθαυμασμούς για το ελληνικό τραγούδι, και με «εκθαμβωτικές-εντυπωσιακές» παρουσιάσεις: Η δήθεν "κολασμένη" εμφάνιση της ημίγυμνης Έλενας Τσαγκρινού με το "El Diablo", πού κατά τα άλλα πάτωσε και καθόλου δεν κατέπληξε.

Όπως στον ημιτελικό, έτσι και στον τελικό, η εκπρόσωπος της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού έβαλε... φωτιά στο "Ahoy Arena" του Ρότερνταμ. Ωστόσο, η αλήθεια που ακλούθησε ήταν σκληρή, γιατί δεν είχε την επιθυμητή βαθμολογία, τερματίζοντας στη 16η θέση, δηλαδή δέκατη από το τέλος..

Εντυπωσιακό άνοιγμα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ, έκανε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού μέσα σε δοξολογίες ευτελείς, για αφελείς, χαχόλους τηλεθεατές.

Η κυπριακή συμμετοχή με το "El Diablo" ήταν η πρώτη κατά σειρά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (22/05), με την 26χρονη τραγουδίστρια να είναι ιδιαίτερα εκρηκτική και να αποσπά μεγάλο χειροκρότημα από το κοινό στο τέλος της ερμηνείας της.
Η κυπριακή αποστολή παρουσίασε ένα άρτιο και φαντασμαγορικό performance , που "μάγεψε" τις κριτικές επιτροπές και το κοινό, αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια.

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα, ενώ το χτένισμά της επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Παρ' όλα αυτά, η Κύπρος δεν είχε την επιθυμητή πορεία και στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Συγκέντρωσε 94 βαθμούς και τερμάτισε 16η.

Εurovision 2021: Στη δεκάδα η Ελλάδα -Ποιες χώρες μας ψήφισαν, πόσους βαθμούς έδωσαν

Για πρώτη φορά μετά το 2013 η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπεράκη και το Last Dance κατάφερε να μπει στη δεκάδα, συγκεκριμένα να κατακτήσει τη 10η θέση.

Ποιες χώρες ψήφισαν την Ελλάδα στη Eurovision 2021

Η Ελλάδα, η Στεφανία με το Last Dance πήρε 79 από το televoting και 91 από τις επιτροπές στη Eurovision 2021. Συγκεκριμένα, από τις επιτροπές η Ελλάδα ψηφίστηκε ως εξής:

Αλβανία: 6
Μάλτα: 6
Αζερμπαϊτζάν: 10
Νορβηγία: 1
Ισπανία: 1
Σλοβενία: 3
Μολδαβία: 8
Σερβία: 3
Βουλγαρία: 8
Κύπρος: 12
Φινλανδία: 2
Ισλανδία: 4
Ρωσία: 7
Γαλλία: 12
Μάλιστα τα 12άρια της Ελλάδας ήταν δύο. Εκτός από το παραδοσιακό 12άρι της Κύπρου (το οποίο ανταποδώσαμε) η Ελλάδα έλαβε 12άρι και από τη Γαλλία!

Εurovision 2021: Η «εντυπωσιακή» εμφάνιση της μέτριας σε όλα Στεφανίας με το Last Dance.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, μαζί με τους χορευτές της παρουσίασε στη σκηνή της Eurovision 2021 το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ την ενδυματολογική εμφάνιση της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline