Σάββατο 11 Μαϊου 2024  14:51:12

Η οργισμένη ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον ερωτύλο ιερέα του Αγρινίου, που κατηγορείται για ....βιασμό ανήλικης και παιδική πορνογραφία. Κύριο

Σε αναστάτωση η τοπική κοινωνία. «Ο παππούς μου ήταν Θεολόγος και από εκείνον γνώρισα τί σημαίνει πίστη στο Θεό. Δεν βρίσκεται μόνο μέσα στην Εκκλησία, αλλά γύρω μας σε κάθε στιγμή. Οι ιερείς έχουν ένα σημαντικό έργο να διατελέσουν και σίγουρά η κακοποίηση της ψυχής και του σώματος δεν εμπίπτει στο λειτούργημα τους.»

Εξαγριωμένο πλήθος διαμαρτυρήθηκε έξω από τα δικαστήρια για τον 49χρονο ιερέα που κατηγορείται για βιασμό, την ώρα που η Σοφία Μπεκατώρου σε μία ανάρτησή της στο Instagram, δεν μπόρεσε να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση.
Για τον ιερέα στο Αγρίνιο που συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και βιασμό ανήλικης έκανε ανάρτηση στα social media η Σοφία Μπεκατώρου.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου στο Ιnstagram:

«Ο παππούς μου ήταν Θεολόγος και από εκείνον γνώρισα τί σημαίνει πίστη στο Θεό. Δεν βρίσκεται μόνο μέσα στην Εκκλησία, αλλά γύρω μας σε κάθε στιγμή. Οι ιερείς έχουν ένα σημαντικό έργο να διατελέσουν και σίγουρά η κακοποίηση της ψυχής και του σώματος δεν εμπίπτει στο λειτούργημά τους.Αν θέλουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στην κοινωνία μας πρέπει να έχουμε τη δύναμη να κοιτάμε τους ανθρώπους έξω από το "πλαίσιο" που τους εξασφαλίζει η επαγγελματική, κοινωνική ή οικονομική τους θέση».

Εξαγριωμένη η τοπική κοινωνία συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια στο Αγρίνιο

Ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου τον περίμενε οργισμένο πλήθος.
Οι αρχές φοβήθηκαν την αντίδραση του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, και επέλεξαν να τον βάλουν στο κτίριο από την πλαϊνή είσοδο. Ωστόσο, μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τον ιερέα άρχισε να τον γιουχάρει και ακούστηκαν βαριές εκφράσεις.

Οι πολίτες, που ήταν συγκεντρωμένοι, κρατούσαν ένα μεγάλο πανό που ανέφερε: «Ο πατερούλης δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε! Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών».
Ο 49χρονος κατηγορείται για τον βιασμό δύο γυναικών, σήμερα 27 και 22 ετών, οι οποίες καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση το 2007, σε ηλικίες 13 και 8 ετών, αντίστοιχα. Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο σπίτι του κατηγορούμενου και βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων.
Ο 49χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα επ' αόριστον από τη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με απόφαση του

Σύμφωνα με το Agrinio Press "πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει την τοπική κοινωνία με την δράση εδώ και χρόνια, μιας και φέρεται να διαδραμάτιζε τον ρόλο "παρηγορητή" γυναικών που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τις σχέσεις τους, τις οικογένειες τους κλπ. Φέρεται πως αποσπούσε την τυφλή εμπιστοσύνη των γυναικών αυτών, όμως στη συνέχεια προσέγγιζε τα ανήλικα τέκνα τους, προχωρώντας σε διάφορες πράξεις σε βάρος τους. Φέρεται να έχει καταγγελθεί μάλιστα εδώ και χρόνια, από σύζυγο γυναίκας που τον εγκατέλειψε και ζούσε μαζί του".

Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr στον υπολογιστή του ιερέα βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και συγκεκριμένα φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.
Ήδη έχει κατασχεθεί ο υπολογιστής του και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον ιερέα και να τον συλλάβουν, μέσα στο σπίτι του. Ο ίδιος δεν αντιστάθηκε, με την είδηση να έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη την πόλη.
Πηγή: Agrinio Press, Agrinio News

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline