Κυριακή 28 Απριλίου 2024  07:01:03

«Θα δούμε εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες για το κίνητρο του δολοφόνου της Καρολάιν»

Βέβαιος ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο – Παραδειγματική τιμωρία του συζυγοκτόνου ζητούν οι γονείς της αδικοχαμένης 20χρονης.


Αποκαλύψεις έρχονται το επόμενο διάστημα σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της αδικοχαμένης 20χρονης, Θανάση Χαρμάνη.

Με το θέμα του μωρού προσωρινά τακτοποιημένο, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος προανήγγειλε την επιθυμία των εντολέων του να ασχοληθούν με την ποινική δικογραφία και τα σκοτεινά της σημεία.

«Η μικρή Λυδία έχει ήδη παραδοθεί με ομαλό τρόπο στην οικογένεια της Καρολάιν. Για τους γονείς της Καρολάιν η μικρή Λυδία θα είναι μια όαση χαράς μέσα στην έρημο της λύπης τους. Οι γονείς της Καρολάιν και ειδικά η μαμά της, η Σουζάνα, θα ασχολείται με το παιδί και έτσι το μυαλό της δεν θα γυρνάει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια τραγικά γεγονότα», λέει ο δικηγόρος, σχολιάζοντας την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί προσωρινά η επιμέλεια του βρέφους στους γονείς της δολοφονημένης μητέρας της.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο newsbeast.gr, ο Θανάσης Χαρμάνης προανήγγειλε πως «θα δούμε εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες για το κίνητρο του δολοφόνου».
Δήλωσε επίσης βεβαιότητα ότι η μόνιμη επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα παραμείνει στους παππούδες της (η σχετική απόφαση θα παρθεί πιθανότατα τον Σεπτέμβρη): «Οι συντριπτικές πιθανότητες είναι η επιμέλεια να παραμείνει στην οικογένεια της Καρολάιν. Αυτό που περιμένουμε είναι δηλαδή είναι να επικυρωθεί αυτή η προσωρινή απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline