Κυριακή 28 Απριλίου 2024  01:29:39

Οι «λεβεντιές» στην Κρήτη (και αλλού) πληρώνονται... Μολυσμένες σχεδόν όλες οι περιοχές της Μεγαλονήσου, με πιθανές συνέπειες στον τουρισμό της. από όλους. Προσκλητήριο να αυξηθούν οι περιορισμένοι εμβολιασμοί. Κύριο

Πού εντοπίζονται τα 1.997 νέα κρούσματα – Λέει πολλά για τις ευθύνες των τοπικών κοινωνιών και αρχών ο χάρτης της διασποράς.

Την ανοδική πορεία των τελευταίων ημερών συνεχίζουν τα κρούσματα του κορωνοϊού, με τους φόβους για έλευση του τέταρτου κύματος ακόμα και πριν τον Αύγουστο να εντείνονται.

Με λυπηρό συμπέρασμα ότι οι «λεβεντιές» στην Κρήτη (και σε άλλες περιοχές βεβαίως) πληρώνονται... Μολυσμένες σχεδόν όλες οι περιοχές της Μεγαλονήσου, με πιθανές συνέπειες στον τουρισμό της. από όλους. Προσκλητήριο να αυξηθούν οι περιορισμένοι εμβολιασμοί.

Ειδικότερα, χθες, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.997 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Στην Αττική καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο 1.022 κρούσματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη δεν βρίσκεται ούτε σήμερα στη δεύτερη θέση.
Συγκεκριμένα, η συμπρωτεύουσα καταγράφει 93 κρούσματα, το Ηράκλειο 106, το Ρέθυμνο 73 και τα Ιωάννινα 50.
Τέλος, υπό διερεύνηση παραμένουν 104 κρούσματα.

Δείτε αναλυτικά την κατανομή

kr1

kr2

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline