Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  08:27:20

Στήριξη Μητσοτάκη στις γυναίκες υπουργούς Μενδώνη, Κεραμέως, Μιχαηλίδου και την Α.Πελώνη, που βάλλονται συνεχώς για τις πολιτικές και προσωπικές επιθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

Χαμηλή όμως και η βαθμολόγηση και δημόσια αξιολόγηση τους σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Και με αρνητικά σχόλια για το αντιδεξιό πολιτικό παρελθόν ορισμένων, με πολεμική κατά της ΝΔ ή με αδυναμίες να συγκροτήσουν αξιόπιστη υπουργική εικόνα στον χώρο τους.

-Μόνιμος στόχος πολεμικής η υπουργός Παιδείας για «πολυπραγμοσύνη» και διαρκής στόχος για «απραξία» η υπουργός ¨Πολιτισμού από τα κόμματα της αντιπολίτευσης , με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ. Με απαιτήσεις ακόμα και τις αντικαταστήσει ο Πρωθυπουργός στα καθήκοντα τους. Γενικότερα η γυναικεία παρουσία στη Κυβέρνηση(την οποία συμπληρώνουν οι υφυπουργοί Βούλτεψη, Συρεγγέλα, Μακρή, Ζαχαράκη και Αραμπατζή) δεν θεωρείται ως ιδιαίτερα επιτυχής και γενικά χαρακτηρίζεται από έλλειψη νέων ιδεών, γόνιμης δράσης και παραγωγής έργου, με μια δημόσια εικόνα συχνά προβληματική. γκάφες και παραλείψει πολλές.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τη στήριξή του στις γυναίκες υπουργούς για τις επιθέσεις που δέχονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τις πολιτικές, αλλά και προσωπικές επιθέσεις από τον Νίκο Φίλη και άλλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς το πρόσωπο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη στήριξη του.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε συνολικά τη στήριξη του για τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί κατά καιρούς από την αντιπολίτευση και άλλες γυναίκες που συμμετέχουν στην κυβέρνηση όπως η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline