Σάββατο 27 Απριλίου 2024  13:03:32

Οι πάντες κάνουν δηλώσεις για θέματα υγείας και εμβολιασμών, από Μαξίμου έως υφυπουργούς. Αναρμόδιος ο Στ. Πέτσας κάνει δηλώσεις (αντί των Γεωργιάδη, Κικίλια, Παπαθανασίου) για την εστίαση και ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού στους εργαζόμενους. Κύριο

Προηγουμένως είχε διαψεύσει ότι υπάρχει τέτοιο θέμα», δήλωση του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης ότι θα εξετασθεί σοβαρά το θέμα της απαγόρευσης όσων δεν εμβολιάζονται στα καταστήματα.

Ο αναρμόδιος για θέματα εμπορίου και αγοράς, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών διέψευσε το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από το λιανεμπόριο, δηλαδή την είσοδο στα καταστήματα, που είχε κάνει ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης,. Σύνηθες φαινόμενο καπελώματος και παραγοντισμού ασυντόνιστου, καιρό τώρα ιδίως στα θέματα υγεία, αγοράς και οικονομίας για τα οποία κάνουν δηλώσεις, αντιδηλώσεις, εξαγγελίες και διαψεύσεις οι πάντες από την Κυβέρνηση είτε επιτελείς του Μαξίμου είτε αναρμόδιοι υφυπουργοί και αναπληρωτές.

Μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες από κορωνοϊό θα εισέρχονται το Φθινόπωρο στους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αυτή φαίνεται ότι θα είναι η συνταγή». Σε αυτό το πλαίσιο ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε πως απασχολεί την κυβέρνηση και συζητείται το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζόμενων στην εστίαση, αλλά προς το παρόν δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις

Κανένα θέμα αποκλεισμού ανεμβολίαστων από το λιανεμπόριο

Ο κ. Πέτσας ανέφερε, επίσης, ότι δεν έχει τεθεί θέμα αποκλεισμού των ανεμβιολίαστων από τα καταστήματα λιανεμπορίου.
Σύμφωνα με την τροπολογία που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή η κυβέρνηση δεν αποκλείεται να επεκτείνει την υποχρεωτικότητα και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων, αν το φθινόπωρο καταγραφεί έκρηξη κρουσμάτων και πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline