Κυριακή 28 Απριλίου 2024  18:13:04

Επιδημία από χωρισμούς και διαζύγια (ευτυχώς αναίμακτα) σε καλλιτέχνες και πολιτικούς Βανδή-Νικολαΐδη, μετά 18 χρόνια, Πατούλη-Μαρίνα, μετά 35 χρόνια, Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη, μετά 12 χρόνια, Ευκλ. Τσακαλώτος, μετά 35 χρόνια. Κύριο

Στις περισσότερες περιπτώσεις φέρονται να διαφωνούςε η μία πλευρά, ιδιαίτερα η γυναίκα και ειδικά στις περιπτώσεις πολύχρονης συμβίωσης επί δεκαετίες και όταν υπάρχουν παιδιά.

Πάντως, σε αντίθεση με την κοινωνική ειδησεογραφία γεμάτη από δολοφονίες, βίαια επεισόδια και τραυματισμούς, οι χωρισμοί και τα διαζύγια των λεγομένων επωνύμων (όταν αποφασίζουν να μη συνεχίζουν να ζουν συμβατικά) αλλά να διαλέξουν τελείως χωριστό δρόμα, δεν είναι αιματηροί. Δεν συνοδεύονται ούτε και με δημόσια δράματα και ανοιχτές καταγγελίες ο ένας εναντίον του άλλου.

Συμφωνούνε να χωρίσουν " πολιτισμένα, βελούδινα" και να συγκαλύψουν τις πραγματικές αιτίες και τις φυγόκεντρες τάσεις, που δημιουργήθηκαν πριν τον οριστικό χωρισμό από το κοινό σπίτι.

Στις περιπτώσεις αυτές τον τελευταίο καιρό, προέκυψαν

-ο τερματισμός της συμβίωσης του τραγουδιστή και συνθέτη Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη Ζέτα Μακρυπούλια, μετά 12 χρόνια και πριν άλλα 10 χρόνια της ίδιας με τον Αντώνη Ρέμο.
-του πρώην υπουργού Οικονομικών και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά 35 χρόνια συμβίωσης και τρία παιδιά με τη σύζυγό του από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Αγγλία
-του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη με την Μαρίνα, νεανικό του έρωτα, σύζυγο επί 35 χρόνια, με προσωπικές φιλοδοξίες διάκρισης εκείνης, με την οποία απέκτησαν ένα γιό.
-της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, μετά 18 χρόνια συμβίωση, κατά την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.
-της παρουσιάστριας της Κυβέρνησης Καραβάτου με τον ηθοποιό Κρατερό Κρασούλη, του ηθοποιού Ιωσήφ Μαρινάκη μετά 14 χρόνια με ην ηθοποιό Χρύσα Καλπάκη , του ηθοποιού Κωνσταντίνου Καζάκου μετά 10 χρόνια με την ηθοποιό Ιωάννα Μαρτζούκου κ.α.

1.Χώρισαν Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα Espresso.
Μετά από το πολύκροτο ιδιαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, ένα ακόμα διάσημο και δημοφιλές ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ επέλεξε να πάρει χωριστούς δρόμους. Μετά από 12 χρόνια σχέσης, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να χωρίσουν και ο λόγος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι η φθορά του χρόνου.

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είπαν χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως ακόμα και μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, εξακολουθεί να επισκέπτεται το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με την Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

2.Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο χωρισμός μου με την Ιωάννα Μαρτζούκου έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό»

Όσα είπε για τη νέα του σχέση με την 23χρονη χορεύτρια Βασιλική Μακρή.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει στο βιογραφικό του δύο γάμους. Ο ένας ήταν με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη τη Τζένη, και ο δεύτερος με την ενδυματολόγο Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία απέκτησαν ένα γιο τον Ιάσονα.
Ο γνωστός ηθοποιός με την ενδυματολόγο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2020, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να βρήκε τον έρωτα στα μάτια της 23χρονης χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.
Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, τόσο όμως ο Κωνσταντίνος Καζάκος όσο και η Βασιλική Μάκρη δεν κρύβουν τον έρωτά τους, κάνοντας κοινές εμφανίσεις αλλά και δημοσιεύοντας κοινές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, στη νέα σχέση του με τη νεαρή χορεύτρια, αλλά και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κατακλύσει το χώρο του θεάτρου.
Αυτή η δύσκολη χρονιά σού χαμογέλασε στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. Είναι γνωστό ότι εδώ και λίγους μήνες είσαι με τη Βασιλική Μακρή.
Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, αλλά ούτε και να την κρύβω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Είμαι με τη Βασιλική και είμαστε πολύ καλά μαζί.

Ήταν δύσκολο για σένα, όταν έκλεισε ο κύκλος του δεύτερου γάμου σου;
Ποτέ δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί. Ήταν δύσκολο και επώδυνο και, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να είχε γίνε εδώ και καιρό. Συνέβη σε μία δύσκολη περίοδο. Θεωρώ όμως ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα.

Είχε γραφτεί ότι έκανες unfollow την Ιωάννα Μαρτζούκου στο Instagram. Είναι καλές οι σχέσεις σας σήμερα;
Δεν ασχολούμαι καθόλου με τέτοια δημοσιεύματα, πιστεύω πως είναι ανοησίες. Σαφώς οι σχέσεις μετά από έναν χρόνο αρχίζουν να εξομαλύνονται. Νομίζω ότι υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα ώστε να κάνουμε ό,τι πρέπει για το καλό του παιδιού μας.

Η ζωή πρέπει να συνεχίζεται κι όταν μάλιστα υπάρχουν παιδιά οφείλει να συνεχιστεί με σεβασμό, προστασία και αγάπη, όπως τονίζουν και οι δημόσιες ανακοινώσεις που εξέδωσαν πολλά από τα ζευγάρια που ακολουθούν.

3.ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ - ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

«Ύστερα από 18 χρόνια πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης 15/7, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοπoίησαν την κοινή απόφαση χωρισμού.

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει "μήπως να βρεθούμε;" Και του λέω "νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι". Δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό» είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline