Κυριακή 28 Απριλίου 2024  14:57:26

Η πιο αήθης επίθεση από άνθρωπο της Τέχνης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με δράστη την 69χρονη Τάνια Τσανακλίδου. Εκφράσεις καθόλου νηφάλιας διάθεσης. Κύριο

Σχεδόν θολωμένου νου, που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Σε μία απαράδεκτη, χαμηλού επιπέδου, πρωτοφανή για άνθρωπο της Τέχνης «οργισμένη ανάρτηση» προχώρησε η άλλοτε ενεργός και δημοφιλής τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου με αφγορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατακαίνε όλη τη χώρα εδώ και 24ωρα.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έγραψε:

"Στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ένας μεγαλομανής ηλίθιος που αγοράζει αεροπλάνα για πάρτη του, ταΐζει πουλημένους δημοσιογράφος για να τον λιβανίζουν και έχει γραμμένο έναν ολόκληρο λαό εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Βαθιά λύπη και οργή".

Μερικές ώρες αργότερα έκανε νέα ανάρτηση:

Την ώρα που δεχόμουνα ομαδική χυδαία επίθεση από έμμισθους υβριστές, εγώ φύλαγα σκοπιά για να προστατέψω τον τόπο που ζω. Ουτε καν σας διαβάζω. Ο καθένας με τις προτεραιότητες του.

Τάνια Τσανακλίδου: Η σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, οι νεότεροι άνδρες και το σοκ όταν έγινε σαράντα ετών

13/01/2016

«Ντράπηκα που είχα σχέση με έναν άνδρα, ένα αγόρι, την ίδια ώρα που έβλεπα να 'χουν κρεμάσει τα μούτρα μου...»

Η Τάνια Τσανακλίδου, δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίσει να μιλήσει σε κάποιο μέσο τότε είναι απολαυστική και απόλυτα ειλικρινής. Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων η ερμηνεύτρια μίλησε ανοικτά για την ερωτική της ζωή, την κρίση που έπαθε όταν έγινε σαράντα ετών και αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σχέση που είχε με τον ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο.

Η Τάνια, ξεκίνησε την αφήγηση της, στον Αντώνη Μποσκοΐτη και στη Lifo περιγράφοντας την ημέρα των γενεθλίων της, όταν έκλεισε τα 40.

«Κατάλαβα πως μπορεί ο θάνατος να μην είναι το τέλος. Λίγο μετά διάβασα όλα τα βιβλία του Καστανέντα και κάπως συμφιλιώθηκα με την ιδέα του θανάτου. Αυτό συνέβη στα 40 μου χρόνια. Μέχρι τότε έλεγα μεγαλοστομίες. Στα 40 μου, που λες, που ήμουν και κουκλάρα, μου φέρνουν τα ανίψια μου μια τούρτα στα γενέθλιά μου. Είπα τότε ότι θα σβήσω 40 κεράκια, γιατί ήταν μια σημαντική επέτειος στη ζωή μου. Σημειωτέον, επειδή τα γενέθλιά μου έπεφταν πάντα σχεδόν μες στη Μεγάλη Εβδομάδα, σπάνια τα γιορτάζαμε στο σπίτι μου. Την ώρα, λοιπόν, που σκύβω να σβήσω τα κεράκια, κοιτιέμαι στον καθρέφτη και βλέπω μια μούρη κρεμασμένη...», λέει χαρακτηριστικά και εξηγεί πως εκείνη τη στιγμή έπαθε το πρώτο σοκ!

«Μια εικόνα του εαυτού μου που δεν την ήξερα. Παθαίνω σοκ. Σοκ! Δεν έβλεπα την ώρα να φύγουν όλοι και μόλις έφυγαν, πατάω ένα κλάμα! Μπήκα στην πρώτη κρίση ηλικίας στα 40 μου, μολονότι ήμουν ακόμα και όμορφη και δημιουργική! Έκανε πάρα πολύ καιρό να μου περάσει η κρίση αυτή». Σε αυτό το σημείο της συνέντευξης της αποκαλύπτει στο δημοσιογράφο και τη σχέση που είχε τότε με τον νεαρό ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο. Μια σχέση που μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιωθεί.

«Την ίδια περίοδο είχα και σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, έναν πολύ νεότερό μου άνδρα, κι αισθάνθηκα πραγματικά πολύ άσχημα», είπε χαρακτηριστικά η αξιόλογη ερμηνεύτρια και συμπλήρωσε: «Γενικώς, δεν μπορώ να είμαι με άντρες συνομήλικούς μου. Ειδικά από μια ηλικία και μετά μου άρεσαν μόνο νεότεροί μου άνδρες». Σε ποια ηλικία το κατάλαβε αυτό; «Από τα 35 μου μέχρι τα 40, όσο κράτησε η σχέση μου με τον Άλκη, τεσσεράμισι χρόνια περίπου. Ντράπηκα που είχα σχέση με έναν άνδρα, ένα αγόρι, την ίδια ώρα που έβλεπα να 'χουν κρεμάσει τα μούτρα μου».

Στη συνέχεια, παραδέχεται πως έζησε την ζωή της «στο κόκκινο», αποζητώντας τον έρωτα:

«Ποτέ δεν την ήθελα τη συντροφικότητα, αφού ήμουν παθιασμένη με τον έρωτα. Από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που κοιμάμαι σκέφτομαι αυτόν και μόνο αυτόν κάθε φορά, τίποτε άλλο. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο, δεν με απασχολεί τίποτε άλλο! Ζω σε έναν πυρετό, έχω πυρετό, πώς το λένε;»

Σε αυτά τα δέκα χρόνια όμως δεν «παίζει» τίποτα άλλο;

«Ναι, όταν ήμουν νέα. Μετά τα 50, έκλεισα... Απέσυρα τον εαυτό μου από τον έρωτα, είπα "κοριτσάκι μου, δεν περνάει πια η μπογιά σου". Τελείωσα οριστικά με τον έρωτα εγώ τώρα, το λέω και συγκινούμαι. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που είπα στον εαυτό μου, αλλά έπρεπε να το κάνω».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline