Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  21:19:59

Στάχτη η μεγάλη, χλιδάτη βίλλα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη. Ονομαστή για δεξιώσεις, τα γλέντα επωνύμων και τους γάμους καλλιτεχνών, όπως του Αντώνη Ρέμου τον Σεπτέμβριο του 2018. Κύριο

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας τα τελευταία τρία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη δοκιμασία της υγείας του, με οξυμένα καρδιολογικά-κυκλοφορικά προβλήματα και παράλληλη κάποια έκπτωση των πνευματικών του λειτουργιών.

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με τις πυρκαγιές τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας με αποτέλεσμα πολλά στρέμματα δασικής έκτασης και σπίτια να γίνουν στάχτη.

Ένα από τα πολυτελή σπίτια, αρχοντικό με θαυμάσια κτίσματα, πολυτελή έπιπλα, θαυμάσιους κήπους , περίπτερα, ξενώνες, το οποίοπου κάηκε-καταστράφηκε στην Βορειοανατολική Αττική είναι εκείνο του Δημήτρη Κοντομηνά, το οποίο βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη, που είναι μια από τις πληγείσες περιοχές.

Το άλλοτε εντυπωσιακό αρχοντικό, μεγάλη βίλλα, εντυπωσιακή από κάθε άποψη και μέγεθος - γνωστή στο παρελθόν από τις κοσμικές εκδηλώσεις και γλέντια που φιλοξενήθηκαν εκεί- καταστράφηκε ολοσχερώς από την πύρινη λαίλαπα.

Μάλιστα στο video που ανέβηκε φαίνεται πως οι ζημιές που έχει υποστεί η κατοικία του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, είναι τεράστιες. Η καταστροφή πλήρης δηλαδή,.

2.Δημήτρης Κοντομηνάς: Δίνει μάχη για την ζωή του-«Έχει μείνει 60 κιλά»

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην ισχυρός άνδρας του ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
"Έχει μείνει 60 κιλά" σύμφωνα με όσα δήλωσε στο nassosblog άνθρωπος που είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο, τον άνθρωπο που ξεκίνησε απο το μηδέν και δημιούργησε μια αυτοκρατορία.

Έναν οργανισμό που έχει περάσει κατά 80% στην κόρη του Μαρία. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου με την συνεχίστρια να είναι συνεχώς δίπλα στον πατέρα της.

Ο επιχειρηματίας είναι διασωληνωμένος και δίνει καθημερινά μάχη για την ζωή του. Ένας άντρας κοντά στο 1,80 με περισσότερα απο 130 κιλά... έχει μείνει λιγότερο απο μισός. Η καρδιά του ωστόσο παραμένει δυνατή. Και αυτό δίνει ελπίδες στους γιατρούς του.
«Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να επιστρέψει ανάμεσά μας... είναι ο άνθρωπος που πίστεψε πολύ σε μένα... κι εγώ δεν ξεχνάω εκείνους που στήριξαν πραγματικά και όχι με λόγια τα όνειρά μου.»

3.Ο Δημήτρης Κοντομηνάς νοσηλεύεται στο «Υγεία»

Στο νοσοκομείο «Υγεία» νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο 81χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται υπό 24ωρη στενή ιατρική παρακολούθηση, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται η κόρη του και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα τα προβλήματα υγείας του Δημήτρη Κοντομηνά ξεκίνησαν μετά την επιστροφή του από την Αμερική. Αρχικά παρέμεινε σε κατοίκον νοσηλεία στο Κτήμα της Βαρυμπόμπης υπό 24ωρη παρακολούθηση από αποκλειστική νοσοκόμα, ενώ υπήρχε γιατρός σε επιφυλακή όλη την ημέρα. Ωστόσο, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του επιχειρηματία στο νοσοκομείο, καθώς διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως το ιατρικό τιμ που έπεσε πάνω από τον Δημήτρη Κοντομηνά κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να ανακάμψει ο επιβαρυμένος οργανισμός του 81χρονου, καθώς εκτός από τα οργανικά προβλήματα φέρεται να παρουσιάζει και μια νοητική εξασθένηση.

Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι καλύτερα, τρώει, περπατάει, ενώ τον επισκέπτονται αγαπημένα του πρόσωπα. Παρόλαυτα οι γιατροί είναι συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους. Τονίζουν πως η κατάσταση της υγείας του κ.Κοντομηνά παραμένει δύσκολη και ότι χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση.

Η πρώην σύντροφος του ζητάει διατροφή

Την ώρα όμως που ο Δημήτρης Κοντομηνάς περνάει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, προέκυψε ακόμα ένα ζήτημα, οικονομικής φύσεως αυτή τη φορά, καθώς η πρώην σύντροφός του Λόρι Χόλκομπ κινήθηκε νομικά εναντίον του διεκδικώντας μηνιαία διατροφή περίπου 50.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως η σχέση Κοντομηνά-Χόλκομπ μπορεί να διήρκησε μόλις ενάμιση χρόνο, ωστόσο υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.
Η αίτησή της πάντως συζητήθηκε προ ημερών στο Πρωτοδικείο Αθηνών και απορρίφθηκε και τώρα αναμένεται η επόμενη δίκη, πάλι στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline