Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  20:56:26

Μετά την χλιδάτη βίλα του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά (1939) στην Βαρυμπόμπη, έγινε στάχτη και το εξοχικό του τραγουδοποιού Κώστα Χατζή (1936) στην Εύβοια. Μιά εβδομάδα πριν τα γενέθλια του τις 13 Αυγούστου. Κύριο

Το εξοχικό αυτό στο χωριό Καστρί Ευβοίας, με θαυμάσια θέα και όχι παραθαλάσσιο, δημιουργήθηκε μετά από πολλά χρόνια δουλειάς και οικονομιών.

Την περιουσία του, το σπιτικό του, τους κόπους μιας ζωής είδε τις τελευταίες ώρες ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Χατζής να γίνονται στάχτη στο Καστρί Ευβοίας.

Το σπίτι του βρίσκεται στη μέση ενός αγροκτήματος, που είχε θέα το απέραντο δάσος, αλλά και τη θάλασσα. Το θερμικό φορτίο ήταν τόσο μεγάλο που έλιωσε ακόμη και τις ηλεκτρικές συσκευές, ενώ όλα τα δωμάτια είναι σαν να έχουν γίνει... ένα, μια άμορφη μάζα. Λίγα δέντρα έχουν μείνει "ανέπαφα" από τη μεγάλη πυρκαγιά που σάρωσε τα πάντα. Στο εσωτερικό της κατοικίας, μόνο ένα σιντριβάνι έχει απομείνει στη μέση ενός δωματίου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ενημερωτικής εκπομπής «Alpha Παντού», δεν είναι λίγα τα καμμένα σπίτια στην περιοχή και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Στην περιοχή υπάρχουν, σήμερα, παντού στάχτες. «Αυτό γίνεται από χθες Κυριακή. Δεν μπορεί κάποιος να καθίσει εδώ, να φάει κάτι.
Πέφτουν στάχτες παντού. Στα καθίσματα, στα τραπέζια. Οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί, τα ενοικιαζόμενα έχουν αδειάσει και πάνω στα αυτοκίνητα υπάρχουν παντού στάχτες» τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha.

Παράλληλα, στις εικόνες που προβλήθηκαν στο «Alpha Παντού», είδαμε τις μαύρες εικόνες που σήμερα αντικατοπρίζουν την οικία που είχε δημιουργήσει ο Κώστας Χατζής.

«Το σπίτι του Κώστα Χατζή βρίσκεται επάνω σε έναν λόφο, μέσα σε πεύκα, γύρω βρίσκονται οι ελαιώνες του και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά.
Δεν έχει απομείνει τίποτα. Έχει πέσει η σκεπή, έχουν καεί όσα αντικείμενα και έπιπλα υπήρχαν μες στο σπίτι, έχουν λιώσει τα παράθυρα. Δεν έχει απομείνει απολύτως τίποτα» πρόσθεσε η καταρχήν η δημοσιογράφος του Alpha.

«Αυτό γίνεται από χθες Κυριακή. Δεν μπορεί κάποιος να καθίσει εδώ, να φάει κάτι. Πέφτουν στάχτες παντού. Στα καθίσματα, στα τραπέζια. Οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί, τα ενοικιαζόμενα έχουν αδειάσει και πάνω στα αυτοκίνητα υπάρχουν παντού στάχτες» τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha Παντού.

Ενώ είδαμε εσωτερικά την οικία του Κώστα Χατζή που έχει γίνει στάχτες...
Και πρόσθεσε: «Το σπίτι του Κώστα Χατζή βρίσκεται επάνω σε έναν λόφο, μέσα σε πεύκα, γύρω βρίσκονται οι ελαιώνες του και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Δεν έχει απομείνει τίποτα. Έχει πέσει η σκεπή, έχουν καεί όσα αντικείμενα και έπιπλα υπήρχαν μες στο σπίτι, έχουν λιώσει τα παράθυρα. Δεν έχει απομείνει απολύτως τίποτα»!

Η κατοικία του Κώστα Χατζή ήταν ένα πανέμορφο σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε μια δασική περιοχή η οποία έχει γίνει και αυτή στάχτη από το πύρινο μέτωπο που σάρωσε τα πάντα σε εκείνο το σημείο.

Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού που ακόμα «καπνίζει» όσο και στο όλο τοπίο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline