Τρίτη 30 Απριλίου 2024  19:59:03

Κικίλιας: Αυστηροί έλεγχοι – Εμβολιασμοί έξω από ναούς από την Κυριακή

Κινητές μονάδες εμβολιασμού θα βρίσκονται πιλοτικά από την Κυριακή σε πλατείες έξω από ιερούς ναούς, ξεκινώντας από τις μεγάλες πόλεις, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας ανέφερε όσοι εμβολιάζονται θα επιστρέφουν γρηγορότερα στην κανονικότητα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι και οι πιο επιφυλακτικοί θα εμβολιαστούν.

Στάθηκε επιπλέον στην ανάγκη να κινητοποιηθούν οι συναρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί όλων των υπουργείων, προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν για τους ανεμβολίαστους.

«Πρέπει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί όλων των υπουργείων να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μπορέσουν να δώσουν τη δυνατότητα να επιβραβεύονται όλοι αυτοί που είναι επαγγελματίες και τηρούν τα μέτρα και να ελέγχονται αυτοί οι οποίοι δεν τα τηρούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ως προς την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για γιατρούς και υγειονομικούς, είπε ότι η συντριπτική πλειονότητα έχει εμβολιαστεί και θα συνεχίσει να εμβολιάζεται.

Επεσήμανε, δε, ότι «κάποιοι συνδικαλιστές αντιδρούν», κάνοντας λόγο για ισχνή μειοψηφία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline