Κυριακή 19 Μαϊου 2024  08:04:07

Με προσωρινή πενθήμερη ....άδεια από τις φυλακές Λάρισας ο ληστής αναρχικός της Μητροπόλεως. Είχε καταδικασθεί σε...46,5 χρόνια φυλάκιση για βαριά εγκλήματα. Κύριο

Πάνοπλος και μάλλον έτοιμος για «μάχη» συνελήφθη με επιτυχία ο 33χρονος ληστής και αδίστακτος αναρχικός– Πώς τον συνέλαβε η Αντιτρομοκρατική.

1.Όλα έγιναν όταν ο δράστης κατέβαινε από ένα ταξί και είχε μαζί του ένα σακίδιο, στο οποίο μέσα υπήρχε ένα Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

Μία τσάντα με ένα Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια είχε πάνω του 0 33χρονος ληστής της τράπεζας στην Μητροπόλεως που συνελήφθη τη Δευτέρα, από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής, στην οδό Κατεχάκη.
Όλα έγιναν όταν ο δράστης κατέβαινε από ένα ταξί και είχε μαζί του ένα σακίδιο, στο οποίο μέσα υπήρχε ένα Καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

Ειδικότερα, στη συμβολή της λεωφόρου Κατεχάκη με την οδό Καπετάν Χρονά συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ληστείας στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου.
Μαζί με τον 33χρονο συλληφθέντα ήταν μια κοπέλα, με την οποία επέβαιναν σε ταξί που τους άφησε απέναντι από το σημείο- όταν ο ύποπτος πέρασε την διαχωριστική νησίδα, οι εκπρόσωποι των αρχών τον συνέλαβαν.

2.Αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι είχε μαζί του τέσσερις γεμάτους γεμιστήρες για τα πιστόλια και ένα γεμιστήρα «κουμπωμένο» στο Καλάσνικοφ. Με άμεση δολοφονική χρήση εάν χρειαζόταν.

Το γεγονός ότι ο συλληφθείς είχε πάνω του «επιχειρησιακά έτοιμα» όπλα κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ετοίμαζε κάποια επίθεση ή ότι ήταν έτοιμος να «απαντήσει» σε περίπτωση ελέγχου του από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 33χρονος ημεδαπός δραπέτης εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, στις 2 Αυγούστου 2021, παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούνταν.

Αναλυτικά η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Άννας Ευθυμίου για την υπόθεση:
«Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αττική, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός δραπέτης, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω την 02-08-2021, παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούταν.
Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του βρέθηκε πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του, στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline