Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  13:46:37

Στον ύπνο πιάστηκαν οι Τούρκοι για άλλη μια φορά στο Αιγαίο. Στο Καστελόριζο το υποβρύχιο «Παπανικολής» – Το μήνυμα του Α/ΓΕΕΘΑ. Κύριο

«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι "Αθέατοι" Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!» σημείωσε σε ανάρτησή του ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

1. Απέτυχαν αρκετές φορές να εντοπίσουν τις χαμηλές πτήσεις των ελληνικών αεροπλάνων τα οποία παραπλάνησαν και εξευτέλισαν τα τουρκικά ραντάρ. Η ίδια παραπλάνηση και στη θάλασσα, ήδη αποδεδειγμένη με τις περιπολίες των «κρυφών υποβρυχίων» της Ελλάδος, των ασύγκριτων σύγχρονων όπλψν του Πολεμικού. μας Ναυτικού.

-«Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν» έγραψε ο Κωνσταντίνος Φλώρος αναρτώντας στο facebook τις σχετικές φωτογραφίες

Στον απόηχο της συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας και των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ με μια ανάρτησή του στο facebook, αναφέρθηκε στο υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίο έκανε την «εμφάνιση» του σήμερα στο Καστελόριζο, προκαλώντας την έκπληξη όχι μόνο των κατοίκων του νησιού, αλλά και των Τούρκων γειτόνων μας, θέλοντας να στείλει έτσι το μήνυμα ότι πιάστηκαν στον ύπνο.

Αναδύθηκε επιβλητικά

«Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν» έγραψε ο Κωνσταντίνος Φλώρος αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες.
«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!» πρόσθεσε ο κ. Φλώρος με νόημα.

2.«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι "Αθέατοι" Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!» σημείωσε σε ανάρτησή του ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, αναφερόμενος στο υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίο έκανε την «εμφάνιση» του σήμερα στο Καστελόριζο. Λίγες ώρες πριν, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε στείλει το δικό του μήνυμα για την αναβάθμιση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας – Γαλλίας.
Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν.
Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!»
κωνσταντίνος φλώρος καστελλόριζο υποβρύχιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline