Παρασκευή 17 Μαϊου 2024  13:34:09

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 3-0 του Ολυμπιακού σε τριπλή έξαρση: «Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μέσα στην Τουρκία». Κύριο

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε στο «Σουκρού Σαράτσογλου», πανηγύρισε με ενθουσιασμό και πατριωτική-χριστιανική έξαρση μίλησε για τη σπουδαία νίκη των Πειραιωτών απέναντι στην Φενερμπαχτσέ.

1. Δεν πρόκειται απλώς για μια άνετη νίκη. Αποτελεί νίκη πολλών συμβολισμών και ιδιαίτερης αξίας για τον ίδιο, τον θρυλικό Ολυμπιακό, τον λαό του, στην πόλη των θρύλων και την Ελλάδα..Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Φενερμπαχτσέ με 3-0, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του μεγάλου λιμανιού βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και είδε τους Ερυθρόλευκους να διαλύουν τους Τούρκους, με άνεση, σύστημα και ψυχή αγωνιστών.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη σπουδαία εμφάνιση του Ολυμπιακού, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχει μεγάλη σημασία αυτή η νίκη μας μες στην Πόλη. Στην Πόλη μας. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και αφιερωμένο στους Έλληνες. Ελλάδα, Θρύλος και Θρησκεία μες στην Τουρκία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας. Αυτήν την επιτυχία θα τον θυμόμαστε για χρόνια.Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν όμως από απόψε το βράδυ.
Έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θέλουμε νίκη. Στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Να το βλέπουν αυτό όποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα.
Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι μία τεράστια νίκη και την αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες. Μία μεγάλη νίκη μες στην Πόλη».

2.Η πανηγυρική φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη από το «Σουκρού Σαράτσογλου»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε μαζί με τον γιο του, Μιλτιάδη, αλλά και τον Σωκράτη Κομινάκη, τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκε ο ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να παρακολουθεί από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, είχε ταξιδέψει στην Τουρκία και το βράδυ της Πέμπτης παρακολούθησε από κοντά το ματς στο Σουκρού Σαράτσογλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενερμπαχτσέ για το Europa League.

Αγωγός παροχής... έντασης από την Τουρκία

Ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τους Ερυθρόλευκους να διαλύουν τους Τούρκους με 3-0. Μια σπουδαία νίκη, την οποία πανηγύρισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μαζί με τον γιο του, αλλά και τον Σωκράτη Κομινάκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβγαλε φωτογραφία στις κερκίδες του «Σουκρού Σαράτσογλου», με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να έχει υψωμένα τρία δάχτυλα και να έχει στο πλευρό του τον γιο του Μιλτιάδη, αλλά και τον Σωκράτη Κομινάκη. Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media ο Μιλτιάδης Μαρινάκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline