Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  17:40:10

Στο στόχαστρο οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» και άλλοι επτά τελάληδες κατά των εμβολίων.. Σε άμεση εφαρμογή ο νέος νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων-κλονισμού εμπιστοσύνης. Κύριο

Σε συλλήψεις θα προχωρά η Εισαγγελία σε σοβαρές περιπτώσεις πολέμιων.Σύλληψη αντιεμβολιαστή δικηγόρου. Αφέθηκε ελεύθερος λόγω δικηγορικής ιδιότητας. Σε εφαρμογή οι νέες διατάξεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Σε συλλήψεις θα προχωρά πλέον η Εισαγγελία για τους αντιεμβολιαστές που παροτρύνουν πολίτες να μην εμβολιάζονται η να μην δέχονται ιατρικές υπηρεσίες για την πανδημία θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους και των άλλων, καθώς ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων διατάξεων του Ποινικού Κώδικα για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ήδη χθες συνελήφθη δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος από καιρό πρωτοστατεί σε καμπάνιες αντιεμβολιασμού για τα αδικήματα διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης ανυπακοή. Η σύλληψή του διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών που διενεργεί σχετικές έρευνες από καιρό για τη δράση αντιεμβολιαστών.

Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση διαβιβάστηκαν στις εισαγγελικές αρχές από Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγελία με συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία, στα οποία δικηγόρος εμφανίζεται και φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Στο στόχαστρο από καιρό τώρα η προπαγάνδα,που κάνουν οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» και άλλοι επτά τελάληδες σε Διαδίκτυο κατά των εμβολίων..

1.Μετά τη διαβίβαση των επίμαχων αρχείων είχε διαταχθεί κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα και έτσι ο δικηγόρος συνελήφθη. Όμως αφέθηκε ελεύθερος λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας, καθώς οι δικηγόροι δεν παραπέμπονται στο Αυτόφωρο και δικάζονται με χωριστή ειδική διαδικασία. Πάντως μετά την άσκηση ποινικής δίωξης αρμοδιότητα για τους δικηγόρους έχει το εφετείο.

Ελεγχόμενος για δύο αδικήματα

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο αρνητής δικηγόρος που συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων
Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία μελετά τα στοιχεία της δικογραφίας για να αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες της. Δηλαδή αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης η εάν θα συνεχίσει την προκαταρκτική έρευνα.

Ελεγχόμενος ποινικά για δύο αδικήματα, της διασποράς ψευδών ειδήσεων (βάση του νέου ποινικού κώδικα για τη δημόσια υγεία) και της διέγερσης σε διάπραξη ανυπακοή, (πλημμελήματα), σε είναι από τις εισαγγελικές αρχές δικηγόρος ο οποίος δηλώνει αρνητής του κοροναϊού και των εμβολίων.
Στην εισαγγελία διαβιβάστηκε από Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγελία με συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία, στα οποία δικηγόρος εμφανίζεται και φέρεται να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κοροναϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Από την εισαγγελία διατάχθηκε την περασμένη Τρίτη κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και χθες το βράδυ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω του ότι είναι δικηγόρος και έχει ειδική δωσιδικία.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία μελετά τα στοιχεία της δικογραφίας για να αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες της. Δηλαδή αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης η εάν θα συνεχίσει την προκαταρκτική έρευνα.
Να σημειωθεί τέλος, ότι οι δικηγόρος σε περίπτωση που του ασκηθεί ποινική δίωξη η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία Εφετών προκειμένου να δικαστεί από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline