Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  13:05:52

Δεν έχει όριο ο μαζοχισμός κάποτε.. Ασφαλώς συνέβη στην Τουρκία – Νεαρή παντρεύτηκε τον φίλο της που της παραμόρφωσε το πρόσωπο με οξύ – «Τον αγαπάω πολύ» δηλώνει ..ικανοποιημένη. Κύριο

Η 20χρονη Οζέκ νοσηλεύτηκε σε μονάδα εγκαυμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το πρόσωπό της δεν επανήλθε ποτέ στην προηγούμενη κατάσταση. «Τον αγαπώ πολύ... με αγαπάει πολύ» είπε για τον άνθρωπο που της παραμόρφωσε το πρόσωπο.

1.Μπορεί να είναι περίπτωση μεγάλης οικονομικής ανέχειας, κοινωνικής υποταγής και καταδυνάστευσης, όμως περισσότερο φαίνεται και πρέπει να είναι υπόθεση μαζοχισμού να πάρεις μια τέτοια απόφαση, Να κάνεις τέτοια συγκάλυψη εγκλήματος και προσωπικής καταστροφής.,. Να συγκαλύψεις μια τέτοια βαρβαρότητα με μαζοχισμό, με τέτοια υποταγή, «συγχώρεση από αγάπη».. Χειρότερα, βεβαίως εκείνης στην Ελλάδα, όπου η ξυλοκοπημένη γυναίκα από τον τραμπούκο και πρωτόγονο άνδρα, δώσε την αστυνομία ότι το έπαθε από πέσιμο σε σκάλα.

2. Η 20χρονη Μπερφίν Οζέκ, φεύγοντας στις 15 Ιανουαρίου 2019 από το φροντιστήριο για το σπίτι της, στην πόλη Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα) της επαρχίας Χατάι, στην Τουρκία, δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον 23χρονο φίλο της Κασίμ Οζάν Σελτίκ, με τον οποίο είχε χωρίσει πριν λίγο καιρό.
Advertisement: 0:26

Σε άθλια κατάσταση
Ο Σελτίκ την είχε απειλήσει, λέγοντάς της ότι αν δεν θα την έχει αυτός, δεν θα την έχει κανείς. Και την παραμόρφωσε...
Η Οζέκ νοσηλεύτηκε σε μονάδα εγκαυμάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά το πρόσωπό της δεν επανήλθε ποτέ στην προηγούμενη κατάσταση.
Τα σημάδια από την επίθεση είναι έντονα, έχει χάσει την όρασή της από το δεξιό μάτι και έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στα βλέφαρα και τα χείλη.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε, η Οζέκ υπέβαλε μήνυση στην αστυνομία κατά του φίλου της, την οποία, αργότερα, απέσυρε καθώς... μετάνιωσε.
Μηνύματα αγάπης
Ο δράστης την είχε βομβαρδίσει με μηνύματα συμφιλίωσης και αγάπης, ικετεύοντας για τη συγχώρεσή της.

Η κοπέλα υποχώρησε και συμφώνησε να αποσύρει τη μήνυσή της: «Εχουμε γράψει πολλά γράμματα ο ένας στον άλλο. Του έχω δώσει τον εαυτό μου. Τον αγαπώ πολύ... με αγαπάει πολύ» είπε.

Ωστόσο, μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να επαναφέρει την καταγγελία της.
Ο φίλος της και δράστης της επίθεσης συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους λόγω της πανδημίας.

Πρόταση γάμου
Μετά την αποφυλάκισή του, έκανε πρόταση γάμου στη... φίλη του και εκείνη δέχτηκε να τον παντρευτεί.

Και οι δύο κοινοποίησαν το γεγονός από τα social media, δεχόμενοι οξύ-τατες αντιδράσεις από τους χρήστες.
Ταραγμένος ο πατέρας της νεαρής δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης: «Παντρεύτηκε χωρίς να το ξέρουμε. Πάλεψα για εκείνη χρόνια και τώρα όλα αυτά είναι μάταια».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline