Κυριακή 28 Απριλίου 2024  10:43:22

Μεγάλη δοκιμασία απόψε το πανάκριβο σόου των 17' με τον Σάκη Ρουβά για τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Ομάδες «ακτιβιστών» απειλούν με γιαούρτωμα στον Λυκαβηττό – Σε επιφυλακή οι Αρχές. Κύριο

Ήδη η περιλάλητη δαπάνη των 215.000 ευρώ, συνδυάζεται με την άχρηστη δαπάνη του ενός εκατομμυρίου για τα πλατάνια, τους φοίνικες και έργα στην Πανεπιστημίου, σχέδια που απέτυχαν και φθείρουν την εικόνα του Μπακογιάννη και των συνεργατών του.

1.-Το διαδικτυακό κάλεσμα από διαφόρους αριβίστες και θορυβοποιούς καλεί σε γιαούρτωμα του Σάκη Ρουβά και όσων του ανέθεσαν να τραγουδήσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με υψηλό αντίτιμο, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο έλεος της πανδημίας. Γενικά σε επίδειξη διαμαρτυρίας για το ακριβοπληρωμένο γεγονός απόψε το βράδυ.

Ήδη η περιλάλητη δαπάνη των 215.000 ευρώ, συνδυάζεται με την άχρηστη δαπάνη του ενός εκατομμυρίου για τα πλατάνια, τους φοίνικες και έργα στην Πανεπιστημίου, σχέδια που απέτυχαν και φθείρουν την εικόνα του Μπακογιάννη και των συνεργατών του.

2. Για τον Δήμο Αθηναίων, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην πόλη, τις εκδηλώσεις και τις αντιδράσεις αλλά και για την οικογένειά του, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τον Τάσο Τεργιάκη ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

Αναφερόμενος στον χριστουγεννιάτικο στολισμό, είπε μεταξύ άλλων ότι «βγαίνουμε από μια δύσκολη χρονιά και θέλαμε να δώσουμε λίγη χαρά και αισιοδοξία, γι' αυτό φέτος στολίσαμε την πόλη νωρίτερα από κάθε άλλη φορά». Σημείωσε ότι όλα σχεδιάστηκαν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν την πανδημία, για να αισθανόμαστε ασφαλείς.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι κάποιος μπορεί να τον βρει εύκολα, αφού κυκλοφορεί συνέχεια στην πόλη. «Το λέω και το ξαναλέω... τα παράπονα στο Δήμαρχο», είχε με χιουμοριστική διάθεση.

Παράλληλα, απάντησε και για τις αντιδράσεις σχετικά με την εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όπως είπε θα γίνει κανονικά, όπως και πέρσι και πρόσθεσε ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα πολιτικοποιούμε, όπως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. «Δεν σημαίνει οι αριστεροί γιορτάζουν λιγότερο ότι οι δεξιοί περισσότερο».

Τόνισε ακόμα ότι η διπλή ανάπλαση για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι σε καλό δρόμο.

3. Το γιαούρτωμα στο Σάκη Ρουβά οργανώνεται μέσω διαδικτύου μετά την πρόταση που έγινε στον καλλιτέχνη να τραγουδήσει στον Λυκαβηττό έναντι μεγάλου ποσού.
Προβληματισμό στις αρχές έχει προκαλέσει η δημιουργία διαδικτυακής ομάδας η οποία οργανώνει γιαούρτωμα του δημοφιλή καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά κατά την πρωτοχρονιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη ομάδα περιγράφει την επερχόμενη δράση της ως:

«Κάλεσμα σε γιαούρτωμα του Σάκη Κουβά και του επιτελείου καραγκ..., που του ανέθεσε την εκδήλωση με αμοιβή 215.000€ για 17 λεπτά ( κι αυτό βασανιστικό είναι για τα αυτιά μας) την στιγμή, που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας του Covid-19 και της οικονομικής κρίσης δεκαετίας.».
Τις αρχές κινητοποιεί το γεγονός ότι είναι εκατοντάδες οι πολίτες που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline