Παρασκευή 10 Μαϊου 2024  01:29:27

Η μετάλλαξη «Όμικρον» δεν λογαριάζει ούτε Μαξίμου ούτε υπουργούς. Αναλώσιμοι από χθες οι Τσιάρας, Σκέρτσος, Κώτσηρας μετά την ασθένεια των Πλακιωτάκη, Κεραμέως, Κατσανιώτη και Λιβανού. Κύριο

Η Κυβέρνηση δείχνει να έχει αντοχές. Συναγερμός στο Μαξίμου μετά τη νόσηση Σκέρτσου με κορωνοϊό.

Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε σε επαφή με τον υπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε αρνητικά

1. Ανησυχία από την εισβολή της μετάλλαξης της «Όμικρον» στο οικοσύστημα της εξουσίας στη οδό Ηρώδου του Αττικού και στο επιτελικό κτίριο της Κυβέρνησης.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τη διάγνωση με κοροναϊό του υπουργού Επικρατείας, Ακη Σκέρτσου.

Ερωτηθείς αν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε σε επαφή με τον υπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε αρνητικά.
«Ο κ. Σκέρτσος σήμερα δεν ήρθε σε επαφή με τον πρωθυπουργό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλοι στο Μαξίμου ελεγχόμαστε καθημερινά, πόσο μάλλον όπως επιβάλλουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, όταν παρατηρούνται κρούσματα» είπε χαρακτηριστικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός έχει προγραμματιστεί στις 6 Ιανουαρίου, εορτή των Θεοφανείων, να παραστεί στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Άγιο Ευστράτιο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Λήμνο,

2. Κορονοϊός: Μετά τον Κώστα Τσιάρα, θετικοί βρέθηκαν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και ο πρόεδρος του ΣτΕ

Σαρώνει την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης ο κορονοϊός - Θετικός και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Δημήτρης Σκαλτσούνης.

Τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, όσο και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, μετά από rapid test, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όπως θετικός διαγνώστηκε και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Δημήτρης Σκαλτσούνης.
Και οι τρεις έχουν ελαφρά συμπτώματα.

Τσιάρας: Με εξαιρετικά ήπια συμπτώματα χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας το έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter το πρωί της Τρίτης (04.01.2022).
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, το PCR test που έκανε βγήκε θετικό και για την ώρα έχει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε καραντίνα.
"Με εξαιρετικά ήπια συμπτώματα χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου, βρέθηκα θετικός στον COVID-19 έπειτα από μοριακό έλεγχο PCR.

Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο παραμένω απομονωμένος και τις επόμενες μέρες θα ασκώ τα καθήκοντά μου εξ αποστάσεως", έγραψε ο Κώστας Τσιάρας.

Με εξαιρετικά ήπια συμπτώματα χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου, βρέθηκα θετικός στον COVID-19 έπειτα από μοριακό έλεγχο PCR.
Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο παραμένω απομονωμένος και τις επόμενες μέρες θα ασκώ τα καθήκοντά μου εξ αποστάσεως.
— Kostas Tsiaras (@tsiaras_kostas

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline