Σάββατο 4 Μαϊου 2024  15:16:08

Προχθές ζήτησαν παραίτηση Πρωθυπουργού και όλης της Κυβέρνησης. Χθες ο μεν ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παραίτηση έξι υπουργών και ο Αλ. Τσίπρας προσωπική.... πρωτοβουλία Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές, που πριν ημέρες κατέρρεε. Κύριο

Σε ανακοίνωσή του, τονίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης οφείλει να σταματήσει να κρύβει τις ευθύνες του και να ζητήσει τις παραιτήσεις ότι μιας σειράς υπουργών, όπως των Γ. Οικονόμου, Χρ. Στυλιανίδη, Κ. Καραμανλή, Κ. Σκρέκα, Τ. Θεοδωρικάκου και Μ. Βορίδη.

«Επειδή ωστόσο είναι πάρα πολλοί και θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, προτείνουμε στον εξαφανισμένο κ. Μητσοτάκη να τους πάρει όλους μαζί και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, μήπως και ανασάνει η χώρα» υπογραμμίζει με χιούμορ.

1.Επειδή αν παραιτήσει υπουργούς, θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, το σκωπτικό σχόλιο της Κουμουνδούρου, ενώ ο Αλ, Τσίπρας ζητάει πρωτοβουλία Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές, χωρίς παραίτηση της Κυβέρνησης όπως προχθές.
Σκληρή γλώσσα από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το επιτελικό χάος στη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Σε ανακοίνωσή του, τονίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης οφείλει να σταματήσει να κρύβει τις ευθύνες του και να ζητήσει τις παραιτήσεις ότι μιας σειράς υπουργών, όπως των Γ. Οικονόμου, Χρ. Στυλιανίδη, Κ. Καραμανλή, Κ. Σκρέκα, Τ. Θεοδωρικάκου και Μ. Βορίδη. «Επειδή ωστόσο είναι πάρα πολλοί και θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, προτείνουμε στον εξαφανισμένο κ. Μητσοτάκη να τους πάρει όλους μαζί και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, μήπως και ανασάνει η χώρα» υπογραμμίζει με χιούμορ και χωρίς την προχθεσινή αξίωση να παραιτηθεί..

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Μετά από δύο ημέρες silver alert για τον κ. Μητσοτάκη για το χάος που δημιούργησε το επιτελικό του κράτος, στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο το ελάχιστο που θα περίμεναν οι πολίτες είναι να σταματήσει να κρύβει τις ευθύνες του πίσω από επιθέσεις σε άλλους, μέχρι και στους πολίτες, και να ζητήσει τις παραιτήσεις:

Του κ. Οικονόμου που έφτασε να τα βάλει μέχρι και με τους μετεωρολόγους για να δικαιολογήσει το μπάχαλο. Του κ. Στυλιανίδη, της χρυσής μεταγραφής που έκανε προσωπικά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης για την πολιτική προστασία, μετά το φιάσκο των πυρκαγιών του καλοκαιριού ο οποίος κατάφερε το πρωτοφανές να κλείσουν όλες οι κεντρικές λεωφόροι της Αθήνας από τα πρώτα χιόνια, αφήνοντας χιλιάδες οδηγούς για ώρες στο έλεος της κακοκαιρίας. Του κ. Καραμανλή αρχιτέκτονα του χάους στις Μεταφορές και βασικού υπευθύνου της ταλαιπωρίας δεκάδων χιλιάδων επιβατών σε Ηλεκτρικό, Προαστιακό και τρένα. Του κ. Σκρέκα που τρεις μέρες μετά έχει αφήσει ολόκληρες περιοχές της Αττικής χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Των κ. Θεοδωρικάκου και Βορίδη για την «άψογη» λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.

Επειδή ωστόσο είναι πάρα πολλοί και θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, προτείνουμε στον εξαφανισμένο κ. Μητσοτάκη να τους πάρει όλους μαζί και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, μήπως και ανασάνει η χώρα».

2. Αλέξης Τσίπρας / Ο Μητσοτάκης να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει μεγαλύτερα δεινά. Μακρυά από την διακήρυξη ότι Μητσοτάκης και Κυβέρνηση καταρρέουν.

Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα με on camera δήλωση - Ζητά εκλογές τονίζοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό
«Οκ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε on camera δήλωσή του.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό. Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο. Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει, με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, με την εκτεταμένη διαφθορά», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.
Τέλος, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να προσφύγει το συντομότερο στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline