Παρασκευή 17 Μαϊου 2024  11:35:36

Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τη...δέκατη εγχείρηση: «Ακόμα εδώ... το παλεύω» - Η πρώτη φωτογραφία με κάπως πιο ευδιάκριτο πρόσωπο. Θα χρειαστούν κι άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, νέα έξοδα και ψυχική δύναμη. Κύριο

1.Σε νέα, τη δέκατη στη σειρά χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία συνεχίζει να δίνει μάχη με τα τραύματά της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε τον Μάιο του 2020. Θα χρειαστεί και άλλες ακόμα.

Η νεαρή γυναίκα μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει εννέα χειρουργεία και τώρα έκανε το δέκατο.

Μάλιστα μετά το χειρουργείο ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, γράφοντας:

«Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ..το παλεύω..
Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους».

Η Ιωάννα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών αλλά πριν λίγες μέρες θέλησε να κάνει μία μικρή απόδραση πριν το χειρουργείο, ταξιδεύοντας στις Βρυξέλλες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline