Πέμπτη 9 Μαϊου 2024  03:25:23

Μηδενικός δημοκράτης ο Βλ. Πούτιν ζητά πραξικόπημα από τον στρατό της Ουκρανίας, με χουντική Κυβέρνηση στη θέση της εκλεγμένης από το 2019. Κύριο

Απαξιωτικές εκφράσεις του Πούτιν που θυμίζουν ναζιστική νοοτροπία. Θέλει δική του Κυβέρνηση γιατι καλεί τον ουκρανικό στρατό να πάρει την εξουσία: «Ομάδα τοξικομανών και νεοναζί» η κυβέρνηση Ζελένσκι.

1.«Μην επιτρέπετε σε αυτά τα εθνοτάγματα να χρησιμοποιούν τις γυναίκες σας. Είναι ναρκομανείς και τόσα άλλα. Ο λαός σας είναι όμηρος αυτών των νεροναζί».
Σε δηλώσεις καταφρονητικές και ναζιστικού τύπου απαξιωτικές για θεσμούς της Δημοκρατίας και της σύγχρονης κοινωνίας, προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά το κάλεσμα Ζελένσκι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Στις σύντομες δημόσιες δηλώσεις που μεταδόθηκαν από τη ρωσική κρατική τηλεόραση, ο Πούτιν κάλεσε τους Ουκρανούς στρατιώτες να καταθέσουν τα όπλα τους, ενώ περιέγραψε την κυβέρνηση του προέδρου Ζελένσκι ως «ομάδα τοξικομανών και νεοναζί».

Ο ίδιος κάλεσε μάλιστα τον ουκρανικό στρατό να πάρει την εξουσία στα χέρια του:
«Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας. Φαίνεται ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να έρθουμε μαζί σε συμφωνία παρά με αυτή τη συμμορία ναρκομανών και νεοναζί (σ.σ. κυβέρνηση Ζελένσκι), που εγκαταστάθηκε στο Κίεβο και πήρε όμηρο ολόκληρο τον ουκρανικό λαό».
Όπως είπε, «υπάρχουν περιοχές με αμάχους, τους οποίους προσπαθούν να κινητοποιήσουν για να μας κατηγορήσουν μετά ότι έχουμε επιτεθεί σε αμάχους. Αυτό γίνεται κατόπιν συμβουλών Αμερικανών».

Απευθυνόμενος στον ουκρανικό στρατό, τους είπε «μην επιτρέπετε σε αυτά τα εθνοτάγματα να χρησιμοποιούν τις γυναίκες σας, τα παιδιά σας, τους γονείς σας, για ανθρώπινη ασπίδα. Είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτούμε μαζί σας παρά με ναζιστικά τάγματα ασφαλείας του Κιέβου».
Τέλος υποστήριξε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία ενεργούσαν «γενναία, επαγγελματικά και ηρωικά».

2.Ειδικότερα, ο Ρώσος πρόεδρος επίμονος και απαξιωτικός, θλιβερός δημοκράτης χαρακτήρισε την ουκρανική κυβέρνηση ως «συμμορία τοξικομανών και νεοναζί» που πήραν όμηρο ολόκληρο τον ουκρανικό λαό

Για εθνικιστικά στοιχεία στις ουκρανικές μονάδες που παίζουν το ρόλο των αποσπασμάτων έκανε λόγο ο Βλαντίμιρ Πούτιν απευθύνοντας μήνυμα μέσω της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης.

«Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας. Φαίνεται ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να συνεννοηθούμε μαζί σας παρά με αυτή τη συμμορία τοξικομανών και νεοναζί, που εγκαταστάθηκαν στο Κίεβο και πήραν όμηρο ολόκληρο τον ουκρανικό λαό» σημείωσε ο Πούτιν απευθυνόμενος στον ουκρανικό στρατό.
«Μην αφήνετε τον Μπαντέρα και τους νεοναζί να χρησιμοποιούν τα παιδιά, τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους σας ως ανθρώπινες ασπίδες. Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας, φαίνεται ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να καταλήξουμε σε συμφωνία» σημείωσε επίσης ο Πούτιν.
Ο Πούτιν πρόσθεσε επίσης ότι οι Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία επιχειρούν «γενναία, επαγγελματικά και ηρωικά».

O Βλαντίμιρ Πούτιν σημείωσε επίσης ότι οι μάχες που διεξάγονται στην Ουκρανία δεν γίνονται με τον τακτικό ουκρανικό στρατό της, αλλά με εθνικιστικές ομάδες, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος σε σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.
«Οι βασικές μάχες του ρωσικού στρατού, όπως ήταν αναμενόμενο, διεξάγονται όχι με τμήματα του τακτικού ουκρανικό στρατού, αλλά με εθνικιστικές ομάδες, οι οποίες ως γνωστόν φέρουν την άμεση ευθύνη για την γενοκτονία στο Ντονμπάς και την αιματοχυσία αμάχων» τόνισε ο Πούτιν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline