Σάββατο 18 Μαϊου 2024  04:42:09

Αύριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά 8 μηνών προφυλάκιση στην Τρίπολη. Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια, Λένα Δροσάκη θα καταθέσουν εναντίον του. Κύριο

Προφυλακίσθηκε και απορρίφθηκαν οι αιτήσεις προσωρινής αποφυλάκισης για τρείς λόγους.Επιβαρυντικοί παράγοντες η μακρά περίοδος δράσης του που ξεκινά από το 2008 και η σκληρότητα με την οποία αντιδρούσε στην άρνησή τους να υποστούν τις ορέξεις του -Εκμεταλλεύτηκε την κυριαρχική θέση του ως ηθοποιού-σκηνοθέτη για να τελέσει κακουργηματικές πράξεις σε βάρος των θυμάτων του.

Καθοριστικός παράγοντας για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν για την ανακρίτρια και την εισαγγελέα ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Δεν φέρεται ότι ο κατηγορούμενος θα ζητήσει αναβολή της δίκης του αύριο, θέλοντας να τελειώνει με την προφυλάκιση του από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου και τις κατηγορίες εις βάρος του .Την Παρασκευή 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού σερ μια δίκη με πολλαπλό ενδιαφέρον-καλλιτεχνικό και κοινωνικό.
Στο εδώλιο κατηγορούμενος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα καθίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Στο Πρωινό αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των τριών πασίγνωστων ηθοποιών, οι οποίες θα καταθέσουν εναντίον του στη δίκη. Πρόκειται για τις: Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια και Λένα Δροσάκη.

Οι τρεις κυρίες, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, έχουν κληθεί από τις καταγγέλλουσες να καταθέσουν υπέρ εκείνων και κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε και ο ηθοποιός θα κάτσει στο εδώλιο για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε όσα θα καταθέσει σε βάρος του γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι μάρτυρας κατηγορίας και είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

«Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από εμένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και μόλις γύρισα το κεφάλι μου τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι γυμνό από τη μέση και κάτω. Σοκαρίστηκα από το θέαμα αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δε του ξαναμίλησα από τότε», αναμένεται να καταθέσει η ηθοποιός εναντίον του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline