Σάββατο 18 Μαϊου 2024  06:51:14

Τέλος δεν έχει η κατινιά, καναλιών και ΜΜΕ, για τα τρία νεκρά κορίτσια στην Πάτρα. Δήθεν συγκλονιστικές μαρτυρίες και συχνά, που είναι φθηνά κακοήθη κουτσομπολιά. Κύριο

«Η μητέρα μάς κάλεσε στο καφενείο να δούμε μαζί τη συνέντευξή της».

1.Νέες μαρτυρίες, που δήθεν προκαλούν σοκ και νέα δεδομένα, όπως αυτά που έχουμε ήδη αναδημοσιεύσει χθες και περασμένες ημέρες, οι οποίες αποδεικνύονται μηδαμινής αποδεικτικής αξίας και αξιοπιστίας. Μετά μάλιστα μια ανατροπή σε ότι αφορούσε σενάρια και φαντασιώσεις για βέβαιο θάνατο εξ ασφυξίας, με δράστιδα συγγενικό τους πρόσωπο. Ιδωμεν.. Φαίνεται ότι-ακόμα τουλάχιστον- δεν βρισκόμαστε μπροστά σε καταιγιστικές αποκαλύψεις , ομολογίες και συλλήψεις, όπως προεξοφλούσαν πολλοί πριν λίγες ημέρες.

2.Ψύχραιμη χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου φίλη του ζευγαριού, η οποία αποκάλυψε στο MEGA τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν μετά τον θάνατο της Μαλένας.
«Μαθαίνω ότι έφυγε η Μαλένα. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί σαν οικογένεια φαίνονταν αγαπημένοι, πήγαιναν τα παιδιά στην παιδική χαρά να παίξουν. Ήταν πολύ όμορφη εικόνα...

Όταν το μάθαμε αυτό τρελαθήκαμε όλοι στην Πάτρα. Όταν γύρισαν από την Αθήνα, δεν είχε ταφεί ακόμα το παιδί, πήγα στο σπίτι της να τη συλλυπηθώ» είπε αρχικά η φίλη του ζευγαριού.
Η ίδια περιγράφει πως η μητέρα των κοριτσιών ήταν πολύ ψύχραιμη, το οποίο της έκανε εντύπωση.

«Ήταν πολύ ψύχραιμη. Όλοι γύρω της είμασταν παγωμένοι και κλαίγαμε. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες ζωντανοί νεκροί και αυτή ήταν ψύχραιμη. Μάνα είμαι, χτυπάω ξύλο να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά μου. Το μόνο που έλεγε και ξανάλεγε ήταν ότι 'εάν με είχαν αφήσει εμένα μέσα θα την είχα σώσει', γιατί προφανώς όταν ξεκίνησε η ΚΑΡΠΑ την έβγαλαν έξω από το δωμάτιο. Ο Μάνος την παρηγορούσε και της έλεγε 'σε παρακαλώ πολύ μη σκέφτεσαι έτσι, έκανες ότι καλύτερο μπορούσες'».

2. «Μας κάλεσε στο καφέ να δούμε μαζί τη συνέντευξή της»
«Εκείνη την ημέρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μας ζήτησε να πάμε στο καφέ δίπλα στο σπίτι της να την ακούσουμε. Πάμε όλοι μαζί στο καφέ, προσπαθούσαμε να την παρηγορήσουμε, αλλά στην πραγματικότητα αυτή μας παρηγορούσε.

Πιάνω τον Μάνο και του είπα πως με ανησυχεί η συμπεριφορά της. 'Και μένα με ανησυχεί, γιατί δεν έχει ξεσπάσει ακόμα. Φοβάμαι ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει' μου είπε».
Τότε η φίλη του ζευγαριού πρότεινε στον Μάνο να συμβουλευτούν κάποιον ειδικό, με εκείνον να της απαντά πως το ίδιο τους είχαν συστήσει από το νοσοκομείο του Ρίου.

«Ζήτησε να δυναμώσουν την τηλεόραση για να ακούσουμε τι έγινε. Ο Μάνος ήταν πάντα υποστηρικτικός μαζί της... Γύρισα σπίτι μου και είπα στον άντρα μου: 'Ο Θεός να με συγχωρέσει, αλλά κάτι δεν πάει καλά'. Η γυναίκα δεν ένιωθε, ήταν σαν ζόμπι. Ο Μάνος νομίζω εκείνη την ώρα μου έδινε την αίσθηση ότι προσπαθούσε να κρατηθεί για την Ρούλα και φυσικά για την Τζωρτζίνα» κατέληξε.

3.Πάτρα: Ανατροπή σε βεβαιότητες και εκδοχές δολοφονίας δείχνουν τα ευρήματα την ιστοπαθολογική εξέταση της Τζωρτζίνας.

Στα χέρια του ιατροδικαστή βρίσκονται από σήμερα, Πέμπτη, τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων στα όργανα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» στα τέλη Ιανουαρίου 2022.
Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που απεβίωσε στο διάστημα από το 2019 μέχρι σήμερα, κάτω από συνθήκες που έχει αναλάβει να διαλευκάνει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Τα ευρήματα προκαλούν σοκ και διαψεύδουν τα σενάρια για δολοφονίες με ασφυξία.
Όπως λοιπόν αποκαλύπτει το MEGA από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις «δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου, αλλά ούτε και καρδιακό πρόβλημα, το οποίο θα εξηγεί μια ξαφνική ανακοπή».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πλέον ζητείται περαιτέρω έρευνα για φαρμακευτικές ουσίες που χορηγήθηκαν στο μικρό κορίτσι. Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος «το ενδιαφέρον στρέφεται στις ουσίες που έχει λάβει. Φαίνεται ότι οι ουσίες που έχει λάβει και έχουν προκαλέσει ορισμένες βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα είναι αυτές που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο».

Παράλληλα, ζητείται να διερευνηθεί συγκριτικά και ο θάνατος της μικρής Μαλένας.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» προκύπτει πως η Τζωρτζίνα λάμβανε διαφορετικές φαρμακευτικές ουσίες από την Μαλένα.

Πλέον «κλειδί» αναμένεται να αποτελέσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα «δείξουν» τι μπορεί να προκάλεσε τα προβλήματα στην Τζωρτζίνα.
Στα ευρήματα αναφέρεται, ότι κάποιες από τις βλάβες που έχουν προκληθεί στο ήπαρ και τον πνεύμονα, να έχει προκληθεί από παράγοντα που προκαλεί λευχαιμία. «Θυμίζω ότι λευχαιμία έχει εντοπιστεί για το πρώτο κορίτσι, για τη Μαλένα» κατέληξε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Την ώρα που αναμένεται να καταθέσουν 70 γιατροί, νοσηλευτές και ιατροδικαστές από τα τέσσερα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκε η μικρή Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε στην Πάτρα, νέα στοιχεία μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού, ο πατέρας των παιδιών, δυο μέρες αφότου πέθανε η Τζωρτζίνα, πήγε στην Ευελπίδων -στον εισαγγελέα υπηρεσίας- και καταθέτει μια αίτηση, μέσω της οποίας ζητά να μην επιληφθεί της υποθέσεως η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών, αλλά να αναλάβει την υπόθεση η ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Ωστόσο, αυτό το αίτημα δεν γίνεται δεκτό, αφού ο εισαγγελέας δηλώνει αναρμόδιος. Παρ' όλα αυτά, ο πατέρας δεν το βάζει κάτω, πηγαίνει στην εισαγγελία ανηλίκων και καταθέτει το ίδιο αίτημα. Όμως και πάλι η απάντηση είναι αρνητική.
Τελικά ο κ. Δασκαλάκης πηγαίνει στο Α.Τ. Αμπελοκήπων καταθέτει και ουσιαστικά ξεκινάει η διαδικασία προκειμένου να γίνει η νεκροψία νεκροτομή στην Αθήνα.

Ένα ακόμη πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον τoυ Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προέβη σε αποκαλύψεις, οι οποίες ρίχνουν φως στη σκοτεινή υπόθεση των 3 θανάτων των κοριτσιών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline