Τετάρτη 1 Μαϊου 2024  19:15:04

Άτυχη αισθησιακή- ημίγυμνη και πλέον εμφάνιση της Μπιγιονσέ με διάφανο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη. Δεν φαίνεται να κολακεύει την ανατομία της. Κύριο

1.Πολλά σχόλια άλλα όχι πάντα επαινετικά και ενθουσιώδη για την σέξι εμφάνισή της στο πάρτι του Jay-Z, μετά τα Όσκαρ.

Με μία άκρως αποκαλυπτική, κάτι περισσότερο ημίγυμνη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη εμφανίστηκε στο πάρτι η διάσημη τραγουδίστρια . Μιας ελληνίδας σχεδιάστριας ,που έχει ανοίξει από χρόνια τώρα διεθνείς ορίζοντες στην προσωπική της μόδα για την υψηλή κοινωνία με μεγάλη αναγνώριση .
Ένα ιδιαίτερα «αποκαλυπτικό» φόρεμα επέλεξε η Μπιγιονσέ για το φετινό πάρτι που οργάνωσε ο σύζυγός της, Jay-Z στο Chateau Marmont στο δυτικό Χόλιγουντ, μετά την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από την εμφάνισή της., τα οποία δεν την κολακεύουν σωματικά. Το αντίθετο ίσως.

Η see-through δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, αναδεικνύει τις εντυπωσιακές καμπύλες της Μπιγιονσέ, και αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία, θα έλεγε μια μετριοπαθής παρουσίαση αλλά το όλο εικαστικό αποτέλεσμα δεν είναι ευτυχές, ελκυστικό και επιτυχές.

Στα «επίμαχα» σημεία, το φόρεμα φέρει αστραφτερές λεπτομέρειες , ελάχιστες αλλά το σώμα της 41χρονης διάσημης τραγουδίστριας προκαλεί σκέψεις. Κρίνεται ως αρκετά χονδροειδές, για ορισμένους.

Το εντυπωσιακό σύνολο, συνόδευσε με βαριά κοσμήματα από διαμάντια, αξίας 9 εκατ. δολαρίων, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Page Six.

Τα στιγμιότυπα που ανάρτησε η 41χρονη βεντέτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως έχουν «ενθουσιάσει» τους θαυμαστές της και μάλιστα, μέσα σε 3 μόλις ώρες, αγγίζουν σχεδόν τα 2 εκατ. likes.

Στην 63η απονομή των βραβείων Γκράμι στις 15 Μαρτίου 2021 η Μπιγιόνσε έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του θεσμού (

Η Μπιγιόνσε έχει χαρακτηριστεί ως σύγχρονη φεμινίστρια καθώς δημιουργεί τραγούδια που χαρακτηρίζονται συχνά από θέματα του έρωτα, της απιστίας, του φεμινισμού και τη φυλετική ανισότητα . Καθ' όλη τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, έχει πουλήσει πάνω από 60.000.000 αντίτυπα των άλμπουμ και 150.000.000 από τα singles,ως σόλο καλλιτέχνης, ενώ 60.000.000 αντίτυπα έχει πουλήσει με το γκρουπ Destiny's Child. Το γκρουπ πούλησε 40.000.000 albums και 20.000.000 singles παγκοσμίως.Θεωρείται μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών.

Η Μπιγιόνσε Τζιζέλ Νόουλς (Beyoncé Giselle Knowles) γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1981 στο Χιούστον του Τέξας. Η μητέρα της, Τίνα Νόουλς (Tina Knowles), είναι κομμώτρια και ιδιοκτήτρια κέντρου ομορφιάς, ενώ ο πατέρας της, Μάθιου Νόουλς (Mathew Knowles) είναι μάνατζερ και διευθυντής πωλήσεων της δισκογραφικής εταιρίας Xerox. Το όνομα "Beyoncé" αποτελεί παραλλαγή του πατρικού επωνύμου της μητέρας της, δηλαδή "Beyincé". Έχει μια μικρότερη αδερφή, την Σολάνζ Νόουλς (Solange Knowles), η οποία είναι κι αυτή τραγουδίστρια και μάλιστα ήταν επίσης μέλος του συγκροτήματος Destiny's Child. Ο πατέρας της είναι Αφροαμερικανός, ενώ η μητέρα της Creole.

Η Μπιγιόνσε φοίτησε στο σχολείο St. Mary's Elementary School, στην περιοχή Fredericksburg του Τέξας, όπου παρακολούθησε και μαθήματα χορού. Το ταλέντο της στο χορό, ανακάλυψε ο καθηγητής της, Darlette Johnson, ο οποίος την παρότρυνε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Σε ηλικία μόλις επτά ετών, έλαβε μέρος σε ένα σχολικό διαγωνισμό και ερμηνεύοντας το «Imagine» του Τζον Λένον, κέρδισε το πρώτο βραβείο. Το 1990, κάνει εγγραφή στο σχολείο Parker Elementary School, το οποίο ήταν σχολείο τεχνών κι έτσι συμμετείχε σε χορωδίες κ.α.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline