Κυριακή 5 Μαϊου 2024  02:01:44

Αρνείται τα πάντα και –αντιθέτως- αφήνει υπόνοιες για άλλους στο νοσοκομείο. «Είναι θεατρίνα. Δύσκολα θα σπάσει.» επισημαίνει η Αγγελική Νικολούλη. Η δολοφονία αντιγραφή από ένα έγκλημα στο βιβλίο της. Κύριο

Την εμπλοκή περισσότερων προσώπων στην «υπόθεση της Πάτρας» υπενόησε μία δήλωση του υπουργού Π. Θεοδωρικάκου, ενώ παράλληλα το ζευγάρι αλληλοκατηγορείται.

1. Έχει επιλέξει στην επιλογή ότι δεν έχει καμία ένοχη ανάμιξη και πως αντίθετα ή όποια υποψία δηλητηρίασης-φαρμακίας στην κόρη της ,πρέπει να πέσει σε άλλα πρόσωπα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις αρχές, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την ώρα της σύλληψής της λειτουργεί στο ίδιο μοτίβο, όπως και πριν πέσει στα χέρια των αρχών.
Δηλαδή, όλες οι κινήσεις της περιγράφονται ως μεθοδευμένες από καιρό μάλιστα..

Ακόμα, όπως εκτιμούν Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η κατηγορούμενη ίσως βρίσκει ψυχολογικό πάτημα σε όσους την εμπιστεύονται. Αυτοί δεν είναι άλλοι από το οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ μέχρι και τη σύλληψη της έδειχνε με κάθε τρόπο ότι την απασχολούσε η δημόσια εικόνα της

2.Πάτρα: Τα κοινά στοιχεία της Ρούλας Πισπιρίγκου με βιβλίο της Νικολούλη

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το Σάββατο και αναφέρθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου, την οποία χαρακτήρισε θεατρίνα.
«Μία τέτοια γυναίκα που ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματά της μου φαίνεται δύσκολα ότι θα σπάσει. Το θεατρίνα δεν είναι τυχαία, έχει μπει σε ένα ρόλο από την αρχή» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Θάνατος με χείλη κόκκινα»

Πολλά ήταν τα βιβλία με θέμα τα εγκλήματα τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Ωστόσο ένα από αυτά τα βιβλία αναφέρθηκε και στην τελευταία εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» στο MEGA και όχι τυχαία.
Κι΄αυτό γιατί συγγραφέας του συγκεκριμένου είναι η Αγγελική Νικολούλη.
Πρόκειται για το βιβλίο με τίτλο: «Θάνατος με χείλη κόκκινα».

Μάλιστα η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» είχε αποκαλύψει ότι ένα μήνα μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και όσο αυτή βρισκόταν στη ΜΕΘ, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαβάσει τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», «Θάνατος με χείλη κόκκινα» και «Έρωτας Φονιάς».

Η ιστορία ποιου βιβλίου όμως φαίνεται πως έχει «κοινά» με τη δράση της;
Ειδικότερα η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέφερε ότι η δράση της κατηγορουμένης τής θυμίζει ένα κεφάλαιο από το βιβλίο της «Θάνατος με χείλη κόκκινα», όπου η σατανική «μαύρη χήρα» παρουσιάζεται ως -ψεύτικη- νοσοκόμα σε μοναχικούς εύπορους ασθενείς ιδιωτικών κλινικών, ώστε να απομυζά χρηματικά ποσά και ακίνητα από την περιουσία τους.

Η εν λόγω πρωταγωνίστρια του βιβλίου, το οποίο να θυμίσουμε ότι βασίζεται σε αληθινή υπόθεση που έχει διαλευκάνει το «Φως στο Τούνελ», με συνεργό την νοσοκόμα αδερφή της πλησίαζε ευκατάστατους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τους οδηγούσε στο θάνατο με χρήση ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει η δημοσιογράφος στο βιβλίο της, στόχος της ραδιούργας αυτής γυναίκας ήταν να κάνει το θύμα της να την ερωτευτεί παράφορα και να του αποσπάσει κινητή και ακίνητη περιουσία.
Τότε λοιπόν έθετε σε εφαρμογή το τελευταίο κομμάτι του σχεδίου της και με τις κατάλληλες φαρμακευτικές ουσίες που μάλιστα προκαλούσαν βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα, φρόντιζε τα θύματά της να έχουν έναν αργό θάνατο.

3.Πάτρα: Την εμπλοκή περισσότερων προσώπων στην υπόθεση «έδειξε» μία δήλωση του Π.Θεοδωρικάκου.

Αιχμές και για άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα άφησε στις δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο υπουργός μίλησε για την υπόθεση στο ΣΚΑΪ και τόνισε πως πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα για τα τρία αγγελούδια.

«Εδώ πρόκειται για κάτι το οποίο ξεπερνά το ανθρώπινο μυαλό, ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας, υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο που δεν μπορεί να αντέξει το μυαλό ενός πατέρα ότι έχουν χαθεί τρία αγγελούδια», ανέφερε ο ίδιος.
Ωστόσο στην επόμενη δήλωσή του, ο υπουργός άφησε αιχμές ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που να εμπλέκονται στο θάνατο όχι μόνο της Τζωρτζίνας αλλά και των υπόλοιπων κοριτσιών που πέθαναν με τραγικό τρόπο.

«Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία πάντως που συλλέγονται από την ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν να «δείχνουν» ως βασική ύποπτη την ήδη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναμένεται να δώσει αύριο την πρώτη της κατάθεση στον εισαγγελέα.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις μάλιστα θέλουν και τους γιατρούς να «καίνε» με τις καταθέσεις τους την 33χρονη.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί ανέφεραν πως τα προβλήματα παρουσιάζονταν μόνο όταν τα παιδιά 'ηταν στο θάλαμο μαζί με τη μητέρα, «και όταν μεταφέρονταν στη ΜΕΘ όπου υπήρχε επιτήρηση, δεν συνέβαινε απολύτως τίποτα».

Ωστόσο τα ερωτήματα παραμένουν αρκετά – όπως το ποιος προμηθεύτηκε την κεταμίνη ή το τι περιείχε το τάμπλετ που βρίσκεται στο τάφο της Τζωρτζίνας- ενώ αρκετοί ειδικοί τέτοιων υποθέσεων έχουν εκφράσει ανοιχτά την πεποίθησή τους για ύπαρξη συνεργού στην δολοφονία.
Επίσης στο επίκεντρο βρίσκεται και η σχέση που είχε το ζευγάρι πριν και μετά τον θάνατο των παιδιών τους καθώς πολλοί δεν μπορούν να κατανοήσουν την συμπεριφορά τους με βάση όσα δημοσίευαν στα social media.

3. «Ρουκέτες» Κατερινόπουλου για την Ρούλα Πισπιρίγκου – «Κάτι ξέρει και κρατάει τον Μάνο Δασκαλάκη»

Για την υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει το πανελλήνιο μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star o ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

«Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας» πρόσθεσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline