Κυριακή 5 Μαϊου 2024  01:49:48

Υποσχέθηκε να απέχει από τα ΜΜΕ αλλά συνέχισε μάλλον κάπως μακάβρια ... Πρόεδρος Ιατροδικαστών Γρηγόριος Λέων: – Το σκίτσο της θανάσιμης ασφυξίας, «όπως ακριβώς δολοφονήθηκε η Μιλένα». Κύριο

Νέος γύρος τηλεοπτικών εμφανίσεων για μια σοβαρή εκδοχή για δολοφονία, η ποία ωστόσο θα πρέπει να υιοθετηθεί από τους αρμόδιους δικαστές και να καταλογισθούν ευθύνες σε ενόχους.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει παθολογικό αίτιο ούτε γενετικό που να δικαιολογεί τον θάνατο του τρίτου παιδιού» υπογράμμισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, σε νέο κύκλο τηλεοπτικών του εμφανίσεων..

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων, μίλησε στο LIVE NEWS, δίνοντας απαντήσεις σχετικά με την ανάρτησή του και το ανατριχιαστικό σκίτσο που δείχνει ασφυξία, ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό των παθολογικών αιτιών ως αιτία θανάτου της Μαλένας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει παθολογικό αίτιο ούτε γενετικό που να δικαιολογεί τον θάνατο του τρίτου παιδιού. Αποκλείεται οποιοδήποτε γενετικό ή καρδιολογικό αίτιο γονιδιακής προέλευσης. Το εύλογο ερώτημα ήταν ότι το πρόβλημα πρώτα εκδηλώνεται και μετά καλούμε τους γιατρούς. Αυτό δηλώνει ουσιαστικά και ο κ. Αναστασάκης.

Ο κ. Αναστασάκης δήλωσε ότι είχαμε έλλειψη οξυγόνου. Θα πρέπει να περιμένουμε για τις ιστολογικές εξετάσεις για να βγάλουμε συμπεράσματα. Πάει μάλιστα και ένα βήμα μπροστά και λέει ότι το μυοκάρδιο έπασχε τελικά, ουσιαστικά από έλλειψη οξυγόνου», ανέφερε αρχικά.

«Εάν έχουμε ένα παιδί σε ύπνωση, δεν αφήνει κανένα σημάδι γιατί δεν υπάρχει αντίσταση ή αντίδραση. Χωρίς να γνωρίζουμε την ιατροδικαστική έκθεση, είναι όλα ανοιχτά. Με την ποσότητα της κεταμίνης που έχει βρεθεί είναι δύσκολο να αποδειχθεί κάτι άλλο», συμπλήρωσε ο κ. Λέων μιλώντας για την περίπτωση της Τζωρτζίνας.

Το ανατριχιαστικό σκίτσο της ασφυξίας

«Πρόκεται καθαρά για σκίτσο βιβλιογραφίας. Προσεκτικά προσπαθώ να μελετήσω όλα τα στοιχεία που υπάρχουν. Ο δράστης στο σκίτσο είναι αριστερόχειρας, αυτό σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει ότι ο δράστης στην περίπτωση της Μαλένας είναι αριστερόχειρας. Τα τραύματα στο πρώτο παιδί είναι αντίστροφα και πρόκειται για δεξιόχειρα», επεσήμανε ο κ. Λέων σχετικά με το επίμαχο σκίτσο της βιβλιογραφίας που «ανέβασε» στο διαδίκτυο.

«Έχω ακούσει δημόσιες δηλώσεις οι οποίοι απέκλειαν την ασφυξία επειδή οι εκδορές ήταν αρκετά ψηλά. Πράγματι, καταδεικνύω μία βιβλιογραφική αναφορά η οποία ταιριάζει στην περίπτωση του πρώτου παιδιού. Δηλαδή έχουμε δύο εκδορές στη ράχη της μύτης (ψηλά) και μάλιστα υπάρχει ένα ακόμη σημάδι και το οποπίο θα μπορούσε να είναι δάχτυλο. Θα φανεί στην καθαρή φωτοφραγία εάν υπάρχει συνοδό σημάδι», κατέληξε λέγοντας ο κ. Λέων.

Το ανατριχιαστικό σκίτσο για τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας - Είναι συμβατές με ασφυξία

Ο Γρηγόρης Λέων, που είχε δηλώσει πρόσφατα ότι θα αποσυρθεί από την καθημερινή δημοσιότητα είναι βέβαιος που η μικρή πέθανε από ασφυξία. Μιλάει για ένα έγκλημα που σε λίγες μέρες θα φωτιστεί πλήρως...

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επανέρχεται στις φωτογραφίες με τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας και προχωράει ένα βήμα παρακάτω. Αυτή τη φορά, στη νέα του ανάρτηση, ανεβάζει ένα σκίτσο για να δείξει πως προήλθαν τα τραύματα στο πρόσωπο του παιδιού από την Πάτρα και πως αυτό, πέθανε από ασφυξία. Σημειώνει ότι τα τραύματα από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν είναι πλήρως συμβατά με ασφυξία. Υπενθυμίζεται πως ο θάνατος της μικρής το 2019

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline