Δευτέρα 13 Μαϊου 2024  09:05:55

Το ιδιωτικό δεν μπορεί να είναι πάντοτε σε δημόσια θέα και προβολή. Ούτε το νεανικό για μεσήλικες ανθρώπους. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης full in love: Νέες φωτογραφίες από το Πάσχα στο Πήλιο. Και η πρώην κυρία Πατούλη. Κύριο

Με πολύχρωμα καπέλα, ξυπόλητοι και αγκαλιασμένοι πέρασαν την Κυριακή του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο σπίτι του Β. Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο.

Το ζευγάρι των ερωτευμένων έκανε Πάσχα στις Μηλιές Μαγνησίας, στο σπίτι του καλού τους φίλου Βασίλη Χαραλαμόπουλου και της συζύγου τους Λίνας Πρίντζου. Στην παρέα ήταν και άλλοι... «διάσημοι φίλοι» τους, όπως η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Μιχάλης Οικονόμου, ο Δημήτρης Γαλάνης κ.α. Όλοι χαλαροί και χαμογελαστοί. Η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε και νέες φωτογραφίες στο instagram αποκαλύπτοντας στιγμές ευτυχίας με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τους φίλους τους.

Βανδή - Μπισμπίκης: Αυτή είναι η πιο "full in love" φωτογραφία τους από το Πάσχα - "Ελιωσε" το instagram

Οι νέες φωτογραφίες Βανδή - Μπισμπίκη

Με χαλαρή και άκρως ανοιξιάτικη διάθεση, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά από φωτογραφίες όπου ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, ο οποίος όπως φάνηκε στα στιγμιότυπα επιμελήθηκε και το πασχαλινό τραπέζι.

Η φωτογραφία όμως που κυριολεκτικά "τρέλανε" τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να κάνουν χιλιάδες likes, είναι αυτή στην οποία οι δυο τους χορεύουν αγκαλιά, ξυπόλυτοι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια...

Μαρίνα Πατούλη: Με καουμπόικο καπέλο σέρνει το χορό στη Μύκονο

pat6Η Μαρίνα Πατούλη πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στην Μύκονο και αναστάτωσε όλο το νησί με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Έχοντας ξεχωρίσει για το μίνι ροζ φόρεμα που φόρεσε το Μεγάλο Σάββατο, ήρθε τώρα να ταράξει το Instagram με τον ξέφρενο χορό της.
Φορώντας λευκά ρούχα και καουμπόικο καπέλο η Μαρίνα Πατούλη έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη. «Καλό Πάσχα κ από εμάς!!!Χρόνια πολλά Ελλάδα από την όμορφη Μύκονο με αγαπημένους φίλους!!», έγραψε τη Δευτέρα του Πάσχα στο προφίλ της στο Instagram.

«Οι φίλοι μας αποτελούν τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη της ζωής μας!!!Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες και τις Γεωργίες που γιορτάζουν σήμερα!!!», αναφέρει σε άλλη δημοσίευσή της και στο βιντεάκι χορεύει με την ψυχή της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline