Παρασκευή 10 Μαϊου 2024  01:33:16

Ακριβώς δύο χρόνια από τους τραυματισμούς της, και τα 15 χρόνια φυλάκισης στη βιτριολίστρια. Η «σημαδεμένη» Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει, λυτρωτικά, τη μάσκα προστασίας. Κύριο

Κύμα συμπαράστασης στο Twitter μετά την αποκάλυψη του προσώπου της και την απόφαση για πλήρη κοινωνική ένταξη και δραστηριότητα.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε...» έγραψε η Ιωάννα δίπλα από τη σχετική φωτογραφία στο Instagram και αυξήθηκε το κύμα συμπαράστασης στο Twitter. Τα περισσότερα μηνύματα αγάπης, εκτίμησης και ενθάρρυνσης γεμάτα ειλικρίνεια και συμπόνια, με ορισμένους κατά τις συνήθεις με εύκολα λόγια και λεκτικές υπερβολές. Με γνωστό γνώρισμα την αυτοπροβολή τέτοιων προσώπων.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και το Twitter πήρε «φωτιά» από τους χρήστες που έσπευσαν να σταθούν στο πλάι της.

«Δεν χρειάζεται να μας ξανασυστηθεί η #Ιωαννα_Παλιοσπυρου. Η μάσκα που φορούσε δεν έκρυψε ποτέ την αλήθεια της. Επειδη όμως αυτό το ταξίδι έχει μακρύ δρόμο ακόμη, ας γίνει ο καθένας απο εμας το λιθαράκι για να στρωθεί γρηγορότερα ο μαραθώνιος της αποκατάστασης της» έγραψε κάποιος.

«Αυτή είναι.. γενναία κι όμορφη. Η Ιωάννα #Παλιοσπύρου έκανε το φόβο της Ελπίδα. Το θυμό της Κίνητρο. Τα "γιατί" της έγιναν όλα "διότι". Τα στερεότυπα μοχλός ανατροπής. Μία άλλη διάσταση στη συγχώρεση.. "Περπατά" δίπλα σ' ότι την πλήγωσε και όχι πίσω του. Με το κεφάλι ψηλά. Μονο σεβασμό» έγραψε άλλος.

«Είναι κ αυτές οι γυναίκες που η ομορφιά τους ακτινοβολεί ακόμα και στο απέραντο σκοτάδι» και «Όταν η ψυχή ειναι μεγάλη, η ομορφιά ειναι λεπτομέρεια... #παλιοσπυρου #βιτριόλι» ανέφεραν, επίσης, χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς είναι η ζωή σου να αλλάζει εντελώς σε μία στιγμή; Πώς είναι να βρίσκεσαι στην είσοδο της δουλειάς σου και ξαφνικά να έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα μυαλό σκοτεινό και τις ακόμα πιο σκοτεινές πράξεις του; Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξέρει τις απαντήσεις. Ξέρει και να προχωρά. Με γενναιότητα, με θετικότητα, με υπομονή, αγέρωχη. Κάπως έτσι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε η Ιωάννα όλων μας. Κάπως έτσι, η εκπομπή Πρωταγωνιστές που ειχε προγραμματισθει να προβληθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, έχει τίτλο «Η αποκάλυψη της Ιωάννας». Έτσι, απλά, χωρίς επώνυμα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της στην τηλεοπτική εκπομπή Πρωταγωνιστές του Alpha. Με αυτή την αφορμή, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πρώτη φωτογραφία της χωρίς την προστατευτική της μάσκα, εκείνη τη μάσκα της «λευκής γενναιότητας» που φορούσε κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου που καταδίκασε τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline