Κυριακή 28 Απριλίου 2024  19:03:55

Κασσελάκης οργισμένος; Για τον έλεγχο στα οικονομικά του, δανεικά προς το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Επίθεση απαξίωσης της Δικαιοσύνης ως κατευθυνόμενης και διπρόσωπης. Κύριο

«Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε – Έμείς έχουμε καθαρά χέρια». ΣΥΡΙΖΑ για πόθεν έσχες Κασσελάκη: «Ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε έλεγχος».

1.«Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εις βάρος του εισαγγελική έρευνα για την εταιρία του στο Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να ελεγχθεί μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Αθηνών για παραβίαση του νόμου περί πόθεν έσχες που αφορά αρχηγούς κομμάτων δεδομένου ότι εμφανίζεται να διατηρεί εταιρία με έδρα στο Μαϊάμι που διευκόλυνε οικονομικά το ταμείο του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για την εισαγγελική παρέμβαση και μέσα από την ανάρτησή του επιτέθηκε στους δικαστικούς λειτουργούς υποστηρίζοντας πως τον στοχοποιούν «για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου για να μη μείνουν απλήρωτοι τις γιορτές οι εργαζόμενοι». Παρότρυνε μάλιστα την Εισαγγελία να τον ελέγξει εξονυχιστικά, διότι κάθε εισόδημά του από τις ΗΠΑ είναι φορολογημένο «μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ».
Όπως ισχυρίστηκε συνολικά ο κ. Κασσελάκης «η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο:

Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.
Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν.

Όταν αναλαμβάνει να με στοχοποιήσει για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου για να μη μείνουν απλήρωτοι τις γιορτές οι εργαζόμενοι. Από τα δεδουλευμένα μου στις ΗΠΑ, όχι από σακούλες από επιχειρηματίες.
H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο αργά αντανακλαστικά στον κόσμο:
Όταν οφείλει να διερευνήσει το έγκλημα, το μπάζωμα και τη συγκάλυψη στα Τέμπη.
Όταν οφείλει να διερευνήσει το Predator και τις παράνομες παρακολουθήσεις του Μαξίμου.
Όταν οφείλει να δικάσει τις υποθέσεις κάθε απλού πολίτη που ψάχνει το δίκιο του χωρίς μέσον και «πλάτες».

Σε ό,τι με αφορά:
Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ.
Σε ό,τι αφορά τη χώρα της ατιμωρησίας:

Όλα θα αλλάξουν.
Από όλους εμάς που έχουμε καθαρά χέρια, με τη δύναμη όλων εσάς που έχετε καθαρό μέτωπο.

Βεντέτα με τους δικαστές

Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύει πυρά κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης. Η αντιπαράθεσή του με την Ένωση Δικαστών είχε αρχίσει πριν καν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει συνεχιστεί με την ίδια ένταση ως σήμερα. Εξ αρχής άλλωστε της εμφάνισής του στην πολιτική σκηνή είχε κάνει λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα που κατέστρεψε οικονομικά την οικογένειά του.

έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφων σχετικά με την ύπαρξη εταιρείας την οποία διαθέτει στις ΗΠΑ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης από την οποία δανείστηκε χρήματα για το ταμείο του κόμματος, προκειμένου να καλυφθούν οικονομικές ανάγκες των εργαζομένων.

Η έρευνα διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο για ενδεχόμενες παραβάσεις του νόμου περί πόθεν έσχες, που απαγορεύει σε αρχηγούς κομμάτων να διαθέτουν εταιρεία στο εξωτερικό.
Την έρευνα ανέλαβε ο εισαγγελικός λειτουργός, Δημήτριος Νομικός.
Η δημοσιοποίηση των σχετικών εγγράφων έγινε στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης που έχει προκληθεί μετά την απόλυση του οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline