Σάββατο 27 Απριλίου 2024  22:52:21

Ομοφοβικό άρμα με Κασσελάκη σε παρέλαση Καρνάβαλου στην Λακωνία και γενικό κλίμα εναντίον του «ισότιμου Γάμου».. Γι' αυτό, όπως αποκαλύψαμε, άλλαξε τη μονάδα της Σπάρτης με τη Θήβα. Κύριο

NONPAPERNEWS-14.3.2024.....Κασσελάκης: Άλλαξε το κέντρο κατάταξης της Σπάρτης, επειδή κρίθηκε «προβληματική περιοχή» για τους ΛΟΑΤΚΙ φίλους και επισκέπτες. Αύριο Παρασκευή παρουσιάζεται στο... Πυροβολικό στη Θήβα.

Θα αποτελεί πρόκληση εάν θελήσει να παραμείνει (αν παραμείνει..), για τόσο δύσκολη εκπαίδευση μόνο 15 ημέρες ως πυροβολητής, και πάρει την Τρίτη εβδομάδα θητείας ως ....κανονική άδεια.
Ποιος θα βρίσκεται στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ όσο ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στον στρατό;

Το αίτημά του

Την Παρασκευή αύριο και κανονικά για 20 μέρες τουλάχιστον, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να φορέσει τα χακί, με τον ίδιο να αλλάζει συνεχώς στρατόπεδα.
Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, πρώτα ειπώθηκε πως θα καταταγεί στα Τεθωρακισμένα (στην Αυλώνα), εν συνεχεία στη Θήβα (όπου και επισκέφθηκε το στρατόπεδο, έτσι για να πάρει μια ιδέα πως ζουν εκεί οι στρατιώτες), μετά άλλαξε γνώμη και οι σύντροφοί του στην Κουμουνδούρου έλεγαν ότι θα καταταγεί στην Σπάρτη (Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών) και τώρα στο πάρα πέντε της κατάταξής τους, άλλαξε πάλι στρατόπεδο και ξαναπηγαίνει στη Θήβα. (Ίσως επειδή για να είναι πιο κοντά στην Κουμουνδούρου). Η αιτία είναι προφανής και μη ομολογούμενη,

Η Σπάρτη θεωρείται περιοχή προβληματική για ΛΟΑΤΚΙ φίλους. και επισκέπτες του κ, Κασσελάκη αλλά για το όλο κλίμα «υποδοχής» του ίδιου του κ.Κασσελάκη στο σκληρό στρατόπεδο των «οδηγών και μηχανικών αυτοκινήτων» και στην βόλτα του στην ίδια την Σπάρτη ακόμα, με την έντονη φήμη της πουριτανικής πόλης..

Προκαλεί πάντως εντύπωση το γεγονός της αλλαγής κέντρων εκπαίδευσης και ίσως δεν συμβαίνει συχνά ένας νεοσύλλεκτος να επιλέγει και το κέντρο που θα καταταγεί...................................

1.Ακόμη ένα αποκαλυπτικό, γενικού χαρακτήρα όμως ομοφοβικό περιστατικό κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αυτή τη φορά σε καρναβάλι στη Λακωνία. Οπως και ένα ακόμη στη Κέρκυρα.,
Κατά την καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής στις Κροκεές Λακωνίας παρέλασε άρμα που έγραφε «Κορίτσια, ο Στέφανος» και έστελνε έμμεσα άσεμνα, μειωτικά και ομοφοβικά μηνύματα. Πάντως το χάπενινγκ παρουσία μεγάλου πλήθους, εντόπιων και επισκεπτών, φέρεται ότι έγινε δεκτό με πολλή ικανοποίηση, με τρόπο ειρωνικό και απαξιωτικό μάλλον, δεδομένης της οργής στην συντηρητική περιοχή της Λακωνίας κατά του «ισότιμου Γάμου» που επέβαλε η Κυβέρνηση της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με πρώτο υπόδειγμα στην πολιτική μας ζωή τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παραπάνω έρχεται μετά το κάψιμο ομοιώματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα. Το ομοίωμα περιλάμβανε μια φωτογραφία του ίδιου, με έντονα βαμμένα χείλη, ροζ μακριά περούκα, γυναικείο εσώρουχο και ανοικτά πόδια.

2.Κέρκυρα: Ομερτά για τον καρνάβαλο «Κασσελάκη» - «Όλοι γνώριζαν», λέει στο ethnos.gr ο πρόεδρος στα Μωραΐτικα

Ο δήμαρχος και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής πήραν αποστάσεις την επόμενη, ωστόσο φαίνεται ότι το ομοίωμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόταν στο πανηγύρι της κοινότητας από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής
Ομοφοβικό παραλήρημα σε καρναβάλι στην Κέρκυρα (corfupress.com)

Ένα ομοίωμα του Στέφανου Κασσελάκη έκαψαν στο καρναβάλι στα Μωραΐτικα της Κέρκυρας οι παρευρισκόμενοι. Στους διοργανωτές του καρναβαλιού των Μωραΐτικων περιλαμβάνονται πολιτιστικά σωματεία και ο σύλλογος γονέων.
Ωστόσο, ο καρνάβαλος «Κασσελάκης» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς πολλοί έκαναν λόγο για ομοφοβικό ξέσπασμα που έδειχνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με έντονα βαμμένη χείλη, γυναικείο εσώρουχο και ανοικτά πόδια με τα γεννητικά όργανα να ξεχωρίζουν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα corfupress.com, το καρναβάλι στην περιοχή Μωραΐτικα, πραγματοποιήθηκε με κάποιους να προχωρούν στην κίνηση να δημιουργήσουν και στη συνέχεια να κάψουν ομοίωμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε δεκτή από πολλά αρνητικά σχόλια στα social media ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως κανείς δεν έσπευσε να αντιδράσει στη δημιουργία του συγκεκριμένου ομοιώματος ενώ ήταν σε εξέλιξη η εκδήλωση.

Ομερτά στο νησί

Το ethnos.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Βασίλη Χειμαριώτη (ο οποίος πράγματι καταδίκασε στο corfupress.gr το περιστατικό), ωστόσο ο ίδιος δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Το μόνο για το οποίο ενημέρωσε ο κ. Χειμαριώτης ήταν ότι σκοπεύει να αποστείλει πρόσκληση στον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και στην βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, προκειμένου να περάσουν το Πάσχα στο νησί. Επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τον Σύλλογο Γονέων Μελιτειέων, που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δήλωνε άγνοια για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενώ τόνισε ότι, «αν γνωρίζαμε το συγκεκριμένο θέμα δε θα συμμετείχαμε».

Ωστόσο, μία περίεργη «ομερτά» φαίνεται να επικρατεί στο νησί, σχετικά με την εντύπωση που δημιουργείται, ότι κανείς δε φέρει ευθύνη για τον καρνάβαλο των Μωραϊτικών, αλλά και σχετικά με το σε ποιον ανήκε η πρωτοβουλία. Σε αυτό το πλαίσιο σιωπής και ασάφειας, ήταν προς τιμήν του προέδρου της κοινότητας Μωραϊτικών, Αλέξανδρου Αλεξάκη, που δέχτηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τα όσα έχουν ακουστεί, να εξηγήσει τι έχει συμβεί αλλά και να επισημάνει ότι, το ομοίωμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόταν στους δρόμους και την πλατεία της κοινότητας από τις 3 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, άρα δύσκολα γίνεται πιστευτό ότι οι παρευρισκόμενοι δε γνώριζαν πού συμμετείχαν.

Ο κ. Αλεξάκης, που είναι που είναι πρόεδρος της κοινότητας (μη έμμισθη θέση) για δεύτερη τετραετία τόνισε καταρχάς ότι, «τα Μωραϊτικα είναι η περιοχή της Κέρκυρας που πνίγηκε από την κακοκαιρία "Μπάλος" το 2021. Ακόμα μετράμε τις πληγές μας και ακόμα δεν έχουμε πάρει τις αποζημιώσεις. Αντί να ασχοληθούν οι πολιτικοί με τα σοβαρά προβλήματα που "καίνε" τις περιοχές μας ασχολούνται με το καρναβάλι. Που εδώ και 200 χρόνια θίγει πολιτικά πρόσωπα. Αυτό είναι το παράπονό μου».

Ο ίδιος, εθελοντής και σε όλες τις συνεστιάσεις, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, με πλήθος άλλων κατοίκων της κοινότητας, σημείωσε πως, «τα τελευταία 4 – 5 χρόνια οργανώνουμε το καρναβάλι μας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ως συνήθως τα καρναβάλια έχουν μία σάτιρα πολιτική. Πέρυσι κάναμε την Καΐλή με μουστάκι, τον προηγούμενο χρόνο τον Παπανδρέου, τον προηγούμενο χρόνο τον Καραμανλή. Φέτος, ως καινούργιο πολιτικό, κάναμε τον Κασσελάκη – βασικά ούτε αυτόν, κάναμε μία μορφή από σανό που κάηκε στο τέλος του πανηγυριού».
«Δεν ξέρω γιατί πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις»

Δεν ήταν, όμως, πιο έντονη η αναφορά στον σεξουαλικό προσανατολισμό του Στέφανου Κασσελάκη παρά στην πολιτική του ιδιότητα; Αν όχι, γιατί ο δήμαρχος Χειμαριώτης έσπευσε να καταδικάσει το περιστατικό; «Πολλοί προσπάθησαν να συνδυάσουν το γεγονός με αυτά που έγιναν στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. ο κ. Αλεξάκης αναφέρεται στην τραμπούκικη επίθεση όχλου στην πλατεία Αριστοτέλους εναντίον δύο τρανς ατόμων). Καμία σχέση. (Το ομοίωμα) δεν έγραφε καν "Κασσελάκης" πάνω. Κάποιοι το παρομοίασαν, βγάλανε μία φωτογραφία τις πρωινές ώρες και λέγανε "απόψε καίμε τον Kασσελάκη".

Εμείς δεν είχαμε τέτοιες ταμπέλες», τονίζει ενώ, στην επισήμανση ότι, στο κεφάλι του ομοιώματος βρισκόταν μία φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι, αυτό ήταν «διαμορφωμένο με μαύρα χρώματα, με κόκκινα, με κίτρινα. Είχε και ένα string - άκι. Τα τελευταία 200 χρόνια, όλοι οι καρνάβαλοι έχουν ένα string - άκι, έναν ψεύτικο φαλλό, ένα σουτιέν ή οτιδήποτε άλλο. Δεν ξέρω γιατί πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις. Δηλαδή στον Τύρναβο που γίνονται κάθε χρόνο τα αίσχη;», αναρωτιέται.


 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline