Σάββατο 4 Μαϊου 2024  20:58:27

Κασσελάκης στο Αιγαίο και στα σύννεφα της αισιοδοξίας: Διεκδικούμε την πρωτιά από ΝΔ και Μητσοτάκη – Υπάρχει πολύ καλή περίπτωση να ξεπεράσουμε το .....20%. Κύριο

Η αλαζονεία στον γυάλινο πύργο της Κυβέρνησης και της ΝΔ, που βρίσκονται πρέπει να σταματήσει, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να διεκδικεί να κυβερνήσει και να αλλάξει τον τόπο, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης από την Αστυπάλαια όπου βρίσκεται για τη «ναυτική περιοδεία του», μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open».
Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, «άρα λοιπόν διεκδικούμε την πρωτιά. Από κει και πέρα αλλάζουμε τις δομές του κόμματος μας για να είναι ανοιχτές σε όλο τον προοδευτικό κόσμο».

«Υπάρχει πολύ καλή περίπτωση να ξεπεράσουμε το 20%»

Ερωτηθείς στο εάν η ΝΔ δεν πάει καλά τις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα ζητήσει εκλογές άμεσα, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε πως «έχω ήδη ζητήσει εκλογές γιατί θεωρώ πως ο τρόπος με τον οποίο εξελέγη η κυβέρνηση ήταν στημένος σε ένα ψέμα. Εργαλειοποίησαν τον φράκτη στον Έβρο, έναν μήνα μετά τα Τέμπη για να αλλάξουν ατζέντα. Θα ήταν καλό να ξαναζυγίσουμε. Βλέπω ένα ρεύμα στην κοινωνία, βλέπω πολύ κόσμο που έχει μετανιώσει για τις τελευταίες εκλογές. Υπάρχει πολύ καλή περίπτωση να ξεπεράσουμε το 20%. Η αλαζονεία στον γυάλινο πύργο που βρίσκονται πρέπει να σταματήσει. Προφανώς εκείνος πρέπει να αποφασίσει το πότε αλλά τουλάχιστον να τελειώνουμε με αυτή την αλαζονεία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline