Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018  14:24:26
Μαγειρική

Μαγειρική

Συνταγές για εύκολους και δύσκολους πελάτες

Τα υπέροχα κουλουράκια της Μάρβας, τραγανά και αρωματικά ήταν μια αποκάλυψη για μας. Είναι εύκολα στην εκτέλεση και διατηρούνται εξαιρετικά μέσα σε μεταλλικό κουτί.
Σε ποιον δεν αρέσουν οι τραγανοί, αφράτοι λουκουμάδες με μπόλικο μέλι και κανέλα; Δοκιμάσαμε μία πολύ εύκολη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου που μας ενθουσίασε και…
Δοκιμάσαμε πολλές συνταγές για πίτσα. Όμως το πιο εύκολο και επαγγελματικό ζυμάρι για πίτσα που έχουμε δοκιμάσει προέρχεται από μια συνταγή του Λευτέρη Λαζάρου, που…
Τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια που έχουμε φτιάξει είναι σίγουρα του Στέλιου Παρλιάρου. Για άλλη μια φορά ο γνωστός «αλχημιστής» των γλυκών, μας μάγεψε με την…
Μια υπέροχη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τσουρέκια, εξαιρετικά εύκολη και πολύ επιτυχημένη. Τη δοκιμάσαμε και σας την παρουσιάζουμε. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.
Ένα πανεύκολο και ανοιξιάτικο γλυκό είναι το ρολό με τις φράουλες που έχει ελάχιστα υλικά και εξαιρετικά γρήγορη εκτέλεση. Σας το παρουσιάζουμε σε δύο εκδοχές,…
Άπειρες συζητήσεις έχουν γίνει, ώρες άσκοπες έχουν δαπανηθεί και το ζήτημα για την ονομασία της μπουγάτσας μεταξύ Θεσσαλονικέων και Αθηναίων έμεινε άλυτο. Μπουγάτσα με κρέμα,…
Ένα υπέροχο και ιδιαίτερα εύκολο γλυκό του Παρλιάρου που βασίζεται στη σοκολάτα δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε κι εσείς.
Το cheese cake είναι ένα πολύ αγαπητό γλυκό που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Η παρασκευή του είναι απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις ζαχαροπλαστικής.
Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς μπορεί να έχει λίγα υλικά, αλλά δεν είναι γλυκό για τις τεμπέλες. Χρειάζεται καλό ανακάτεμα μέχρι το σιμιγδάλι του να χωρίσει σπυρί-σπυρί.
Σελίδα 2 από 3