Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018  11:16:37

Ανησυχία για την υγεία της Angelina Jolie

Σύμφωνα με σκανδαλοθηρικό περιοδικό, η απώλεια βάρους της 42χρονης σταρ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και πλέον ζυγίζει 35 κιλά. Ανησυχία στους φαν της εντυπωσιακής Angelina Jolie φαίνεται να έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Star, που ισχυρίζεται ότι η 42χρονη σταρ πλέον ζυγίζει λιγότερο και από την 11χρονη κόρη της, Shiloh!

Σύμφωνα με το Star, που συνοδεύει το επίμαχο δημοσίευμα με ένα εξώφυλλο όπου η Jolie εμφανίζεται πραγματικά αποστεωμένη, η απώλεια βάρους της ηθοποιού που ξεκίνησε μετά το διαζύγιο με τον Brad Pit έχει λάβει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις.

Ειδικότερα, ο συντάκτης του άρθρου - επικαλούμενος γιατρό του Χόλιγουντ - ισχυρίζεται ότι η 42χρονη ζυγίζει πλέον 35 κιλά, δηλαδή δύο ολόκληρα κιλά λιγότερα από την 11χρονη κόρη της, που είναι περίπου 37 κιλά.

Σύμφωνα με το περιοδικό η ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως έχει υποβάλει τον εαυτό της σε μια εξαντλητική δίαιτα, κάτι σαν «απεργία πείνας» μετά το διαζύγιo της.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η αξιοπιστία του περιοδικού είναι αμφίβολη, αφού ανάλογα δημοσιεύματά του στο παρελθόν για την εμφάνιση της Τζολί έχουν διαψευσθεί από την ίδια ή κοντινά της πρόσωπα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα