Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  14:00:40

Οι πρώτες αγορές του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα, στο Costa Navarino

Ο άσσος των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε δύο πολυτελείς κατοικίες στην Πελοπόννησο. Την πρώτη του επένδυση σε ελληνικό έδαφος έκανε στις αρχές της εβδομάδας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο άσσος των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Ελλάδος αγόρασε δύο πολυτελείς βίλες στην Πελοπόννησο, στη γειτονιά των Rolling Greens του Costa Navarino.

O... Greek Freak επισκέφθηκε το σημείο στις αρχές Σεπτεμβρίου, μαζί με τον αδερφό του Θανάση, για ολιγοήμερες διακοπές, πριν από την επιστροφή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η οικογένεια Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ξανά το 2018 το συγκρότημα, ωστόσο τώρα οι συνθήκες ήταν πιο ώριμες για την αγορά των δύο βιλών. Η αγορά αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το συγκρότημα προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα.

Επιπροσθέτως, αξίζει να τονιστεί πως στο ξενοδοχείο έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς διάσημα ονόματα, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Τόνι Κρόος και η «δικιά μας» Μαρία Σάκκαρη.

Το ποσό της αγοράς

Πρόκειται για βίλες 3 ή 4 κύριων υπνοδωματίων σε ένα επίπεδο με υπόγειο, επιφάνειας από 235 έως 295 τ.μ. σε οικόπεδα επιφάνειας από 700 έως 1300 τ.μ. και τιμή που ξεκινά από τα 1,25 και φτάνει έως τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.
Τέλος, όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, ενώ διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline