Σάββατο 27 Απριλίου 2024  14:12:07

Κέιτ Μίντλετον: Τι λέει η Ζαχάροβα για την εξαφάνισή της – Η αναφορά στο Νόβιτσοκ

Άγνωστη η τύχη της Κέιτ - Όλα τα σενάρια για το τι έχει συμβεί. Για την εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, μίλησε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο η Μαρία Ζαχάροβα.

Τι ανέφερε για το Νόβιτσοκ.

Με πολύ αιχμηρό και ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε στην «εξαφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον, η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα.
Με αφορμή τις κάλπες που άνοιξαν την Παρασκευή 15/3 στη Ρωσία, η Ζαχάροβα «εξαπέλυσε πυρά» κατά της Μεγάλης Βρετανίας. Μέσα από το Telegram και χωρίς ίχνος κατανόησης και σεβασμού απέναντι στη δύσκολη κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, έκανε μία σφοδρή επίθεση.

«Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκει γρήγορα μόνο το Novichok [αναφερόμενη στο δηλητήριο που εντοπίστηκε σε Ρώσους που βρέθηκαν ανεξήγητα νεκροί προ ετών στη Βρετανία] και το «χέρι της Μόσχας», ενώ η αγνοούμενη πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον δεν έχει βρεθεί εδώ και δύο μήνες», έγραψε αναλυτικά η Μαρία Ζαχάροβα.
«Γενικά, μόνο το Νόβιτσοκ και το «χέρι της Μόσχας» βρίσκονται γρήγορα στο Λονδίνο. Αυτό διαρκεί δύο ή τρεις ημέρες. Αλλά ό,τι πρέπει "να μην βρεθεί" θέλει πολύ χρόνο για να βρεθεί», συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

Μάλιστα, η ίδια δε δίστασε να γίνει ακόμα πιο καυστική. Ειδικότερα, συμβούλευσε το Λονδίνο να ζητήσει βοήθεια από τον δημοσιογράφο της Bellingcat, Χρίστο Γκρόζεφ και την επικεφαλής του Ιδρύματος Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Μαρία Πέβτσιχ, για την αναζήτηση της «εξαφανισμένης» Κέιτ Μίντλετον. Αμφότεροι Ρώσοι χαρακτηρίζονται από τη Μόσχα ως ξένοι πράκτορες.

«Και τι δεν έχουν βρει χιλιάδες χιλιόμετρα από τη Βρετανία; Δεν τους κοστίζει τίποτα να βρουν ένα βασιλικό πρόσωπο ακριβώς κάτω από τη μύτη τους. Νομίζω ότι, αν κρίνουμε από τον τρέχοντα ρυθμό, θα το κάνουν μέχρι το Σάββατο. Ισως οι Σκριπάλ [οι νεκροί Ρώσοι στη Βρετανία] θα είναι επιτέλους κάπου εκεί έξω, δίπλα στην Κέιτ θα ανακαλυφθούν», τόνισε η Μαρία Ζαχάροβα.

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε τον Ιανουάριο σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Από τότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline